Sidmool - Fast Turn Over Rebuilding Concentrate


En alt-i-en serum med 5% Niacinamid, 5% AHA(Glykolsyre) og 0,5% BHA (salicylsyre). Denne silkebløde serum vil formindske urenheder, store porer, fine linjer, pigmentpletter, akne-ar og ujævn hudtekstur.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En alt-i-en serum med 5% Niacinamid, 5% AHA(Glykolsyre) og 0,5% BHA (salicylsyre). Denne silkebløde serum vil formindske urenheder, store porer, fine linjer, pigmentpletter, akne-ar og ujævn hudtekstur.

Samtidig vil Fast Turn Over Rebuilding Concentrate tilføre din hud en fornyet glød og derudover gøre din hud mere elastisk og glat. De 5% AHA har nemlig en mild eksfolierende effekt på huden, så døde hudceller fjernes og porerne renses.
De 5% Niacinamid tilfører en effektiv anti-age effekt, samtidig med at den formindsker pigmentpletter og akne-ar.
BHA vil gå ind og fjerne overskydende olie fra porerne og forebygge urenheder.
Denne serum er perfekt til dig som har specifikke hud-udfordringer, som du gerne vil forbedre.

Efter kontinuerligt brug af Fast Turn Over Rebuilding Concentrate vil du opleve at din hud bliver glattere, mere ensartet, får en ungdommelig glød og at urenheder formindskes.

Er fri for parfume, parabener, silikone, udtørrende alkohol og sulfater. Er sikker til brug på fungal acne.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Sidmool - Alpha Whitening Power Ampoule

En innovativ serum som hurtigt formindsker pigmentpletter, akne-ar og uens hudtone, så du får en glattere og mere ensartet hud. Serummen er baseret på en meget effektiv sammensætning af alpha-arburtin, niacinamid og milde former for Vitamin C.

229,00 kr.

Sidmool - Dr. Troub Skin Returning Niaten Serum

En reparerende og dulmende serum specielt udviklet til udsat, irriteret og sensitiv hud. Udover at være god til at dulme symptomerne fra sensitiv hud vil denne serum også formindske ujævn hudtone, urenheder, akne-ar, pigmentpletter og aldringstegn.

289,00 kr.

Sidmool - Royal Honey Peptide Pack

En nærende sovemaske/natcreme som er baseret på 40% honning ekstrakt, hvilket tilfører fugt, anti-age og anti-inflammatoriske egenskaber til huden.

149,00 kr.