TOUN28

TOUN 28 - Cica + Peptide Serum


En beroligende serum, der effektivt behandler hudirritation samt styrker din hudbarriere. Med dens lette formular, er den hurtigt-absorberende og tilfører øjeblikkeligt fugt til din hud.

Lager status

Produktet er på lager

349,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En beroligende serum, der effektivt behandler hudirritation samt styrker din hudbarriere. Med dens lette formular, er den hurtigt-absorberende og tilfører øjeblikkeligt fugt til din hud.

Cica + Peptide Serum indeholder Cica, også kendt som Centella Asiatica, der hjælper på behandling af hudirritation, uren, sensitiv eller blussende hud. Ingrediensen styrker din hudbarriere og dulmer rødme. Yderligere indeholder serummen kopperpeptider, der stimulere hudens produktion af kollagen og holder huden glat og ungdommelig. Kopperpeptider give en blødere og udglatter din hud, grundet dens anti-age egenskaber.  

Efter kontinuerligt brug af Cica + Peptide Serum vil du opleve at din hud bliver mere ensartet og får en ungdommelig glød.

Cica + Peptide Serum er fri for parfume, æteriske olier, parabener, udtørrende alkohol, sulfater og silikoner. Er vegansk, organisk og cruelty-free.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
 
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

TOUN 28 - AHA + BHA + PHA Serum

En effektiv serum, der hjælper med at kontrollere produktionen af sebum og olier, samtidig mens at den har en mildt eksfolierende effekt.

349,00 kr.

TOUN 28 - pH Balancing Toner (250 ml.)

Toneren dulmer hudirritation, tilfører en masse fugt og holder din hud sund under ekstreme miljøer af høj og lav temperatur.

279,00 kr.

Isntree - Green Tea Fresh Toner

En beroligende toner med en effektiv blanding af planteekstrakter som balancerer og fugter huden. Toneren er perfekt til dig med fedtet og kombineret hud, da den kontrollerer hudens olieproduktion og forebygger tilstoppede porer.

159,00 kr.