TOUN 28 - Galactomyces+Niacinamide Serum


En nærende og fugtgivende serum som behandler fine linjer, solskader, pigmentpletter og akne-ar.

Lager status

Produktet er på lager

349,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En nærende og fugtgivende serum som behandler fine linjer, solskader, pigmentpletter og akne-ar.

Galactomyces+Niacinamide Serum har en let formula, der lysner pigmentpletter/akne-ar og er udglattende. Denne serum indeholder 75 % galactomyces, som er en naturlig ingredients, der indeholder vitaminer, mineraler og antioxidanter, der beskytter huden mod aldringstegn og frie radikaler. Yderligere er den fugtgivende, nærende og hjæper på hudirritation. Derudover har den 2 % niacinamide, som er kendt for at være “ingrediensen, der kan alt”. Niacinamide bidrager til formindskning af uren hud, pigmentpletter, akne-ar, solskader, tør hud, store pore, fine linjer, rødme, rosacea og hudtekstur.

Efter kontinuerligt brug af Galactomyces+Niacinamide Serum vil du opleve at din hud bliver livlig, ensartet i hudtonen og glattere i hudteksturen, samt en ungdommelig glød.

Galactomyces+Niacinamide Serum er fri for æsteriske olier, parfume, parabener, udtørrende alkohol, silikone og sulfater.

Er vegansk, organisk og cruelty-free.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Beauty of Joseon - Repair Serum: Ginseng + Snail Mucin

Et reparerende serum, der tilfører huden fugt og formindsker aldringstegn. Dette serum vil, med dets indhold af ginseng, snegleslim og niacinamid, tilføre din hud fugt, formindske fine linjer og give en mere ensartet hudtone.

149,00 kr.

HaruHaru - Wonder Black Rice Hyaluronic Toner (for sensitive skin)

En fugtgivende toner, der formindsker tør hud samt aldringstegn. Toneren vil med dens indhold af ris ekstrakt, hyaluronsyre og ingefærekstrakt formindske fine linjer, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

169,00 kr.

Barr - Centella Calming Gel Cleanser

En gelrens, som er lavet til sensitiv og sart hud med centella asiatica ekstrakt og en lille mængde PHA, der virker beroligende og mildt eksfolierende.

119,00 kr.