GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Sheet-masker

(30 produkter)

Sheet-masker er elsket og kendt over hele verden. Sheet-maskerne kommer fra koreansk hudpleje (K-beauty), så måske har du allerede stiftet bekendskab med koreansk hudpleje (K-beauty), uden at vide det.
Det er et ansigtsformet ark, der ligger i en plejende og nærende væske. Læs nederst på siden, hvordan du bruger sheet-masken.
Er du i tvivl om, hvilken en der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

 

Sortér efter:

Sheet-maske sæt

Hvis du gerne vil have en masse sheet-masker til en lav pris, er du kommet til det rette sted. Du får 10 af de bedst sælgende sheet-masker fra brands som Mizon, Benton, Some By Mi, Petitfee, Etude House og Missha.

149,00 kr.

Sheet-Maske Box abb.

Sheet-Maske Boxen er en månedlig abbonnementsbox som hver måned indeholder 7-8 nøje udvalgte sheet-masker. Du vil få tilsendt boxen 1 gang om måneden. Husk at vælge hvilken variant du ønsker!

139,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Mask Sæt

Et sæt med 10 forskellige varianter af veganske sheet-masker fra ”The Clean Vegan” linjen. I dette sæt får du en bred variation af sheet-masker som behandler forskellige af de typiske hudproblemer

129,00 kr.

A’pieu - Daily Sheet Mask Green Tea

En box med hele 33 sheet-masker som ligger i lag, ligesom vådservietter. Hver maske koster derfor kun 4,5 kr. Sheet-maskerne ligger i en serum som er baseret på grøn te ekstrakt, hvilket tilfører fugt og antioxidanter til huden.

149,00 kr.

A’pieu - Daily Sheet Mask Black Tea

En box med hele 33 sheet-masker som ligger i lag, ligesom vådservietter. Hver maske koster derfor kun 4,5 kr. Sheet-maskerne ligger i en serum som er baseret på sort te ekstrakt, hvilket tilfører en mærkbar fugt og vitalitet til huden.

149,00 kr.

A’Pieu - Hyaluthione Soonsoo Daily Sheet Mask

En box med hele 33 sheet-masker som ligger i lag, ligesom vådservietter. Hver maske koster derfor kun 4,8 kr. Sheet-masken tilfører huden hele 5 forskellige slags hyaluronsyre som giver et øjeblikkeligt boost af fugt og glød.

159,00 kr.

Petitfee - Resurrection Plant Soothing Gel Mask

En fugtgivende sheet-maske som indeholder en nærende gel der giver din hud nyt liv. Masken indeholder et bærkompleks, som forsyner din hud med en overflod af antioxidanter og næring.

15,00 kr.

Petitfee - Silk Amino Serum Mask

En fugtgivende sheet-maske som gør huden silkeblød og strålende. Med maskens indhold af aminosyrer, giver den huden et boost af næring og bidrager til en sund glød.

15,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Snail

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med snegleslim har en lang række af gode fordele som fx. anti-age effekt, fugtgivende effekt og formindskelse af urenheder, pigmentpletter og rødme.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Vitamin

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med et højt indhold af Vitamin C vil formindske pigmentpletter og akne-ar ved at give en mere ensartet hudtone og en sund glød.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Hyaluronic Acid

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med hyaluronsyre tilfører en dyb fugt til huden og giver din hud masser af liv og glød.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Pomegranate

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med granatæble indeholder forskellige vitaminer og antioxidanter som kan formindske uens hudtone og tør hud.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Aloe

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med aloe vera beroliger din hud og formindsker irritation, rødme og urenheder.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Green Tea

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken mede grøn te indeholder antioxidanter som beskytter huden imod irritation samtidig med at tilføre fugt og glød.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Royal Jelly

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med royal jelly tilfører fugt og næring og har samtidig en anti-age effekt.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Strawberry

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med jordbær tilfører fugt og glød til din hud så du får en strålende og balanceret hud.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Rose

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med rosenvand formindsker effektivt store porer og har en god opstrammende og fugtgivende effekt.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Acaiberry

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med acaibær er rig på vitamin og næring og tilfører derved huden fugt, næring og elasticitet.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Cucumber

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med agurk har en kølende og opfriskende effekt på huden og tilfører samtidig fugt.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Acerola

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med acerola opstrammer huden og balancerer fugtniveauet sådan at du opnår gennemfugtet og strålende hud.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Herb

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med urter beskytter huden imod irritation og har samtidig en opstrammende effekt.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Olive

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med oliven tilfører din hud en stor mængde af intensiv næring og fugt, som er ideel til dig med tør hud.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Bamboo

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med bambus er rensende og har en mild eksfolierende effekt.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Aqua

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med havvand opfrisker din hud og forebygger store porer.

12,00 kr.

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Honey

Honning er meget nærende og fugtgivende for huden, og er ideel til at opfriske tør og kedelig hud.

13,00 kr.

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Red Ginseng

Rød ginseng har en masse anti-age egenskaber og giver en masse fugt og næring til aldrende hud, der kunne trænge til en ungdommelig glød.

13,00 kr.

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Pomegranate

Granatæble ekstrakt hjælper med at give en spændstig og glat hud, samtidig med at få liv i træt og kedelig hud.

13,00 kr.

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Pearl

Perle giver en opfriskende fornemmelse og en mere ensartet hudtone. Perle ekstrakt er rig på mineraler, som lysner mørke og misfarvede områder på huden.

13,00 kr.

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Rice

En fugtgivende sheet-maske baseret på ris-ekstrakt som giver liv og glød til tør og kedelig hud. Giver en glat og mere ensartet hudtone.

13,00 kr.

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Lemon

En sheet-maske som med dens indhold af citron-ekstrakt og forskellige vitaminer vil lysne pigmentpletter, akne-ar og uens hudtone, så man opnår flot og ensartet hud.

13,00 kr.

Vil du have luksus sheet-masker tilsendt med posten hver måned, så tilmeld dig et af vores sheet-maske abonnementer til 139 kr. pr. måned inkl. fragt. Der er ingen binding på abonnementet. Du kan læse mere om abonnementet her.

Det begyndte som en trend i Sydkorea, men har hurtigt spredt sig til resten af verden.
Sheet-masker (ansigtsmasker) udgør den hotteste hudplejetrend lige nu.
 
De kendte var hurtige til at tage trenden til sig, da sheet-masken bevægede sig uden for de sydkoreanske breddegrader og blev en international skønhedstrend.
På de sociale medier viste kendte kvinder som Brooke Shields, January Jones og Alexa Chung deres ansigter i knap så genkendelige udgaver, nemlig iført varierende udgaver af de hypede sheet-masker. 

Sheet-masken er en væsentlig del af den koreanske hudpleje rutine, men det er også den perfekte ansigtsmaske til den travle – eller dovne! – kvinde. Den kræver minimalt arbejde og den skal ikke vaskes af. Netop derfor udtørrer den heller ikke huden – og dens plejende effekt slår hurtigt igennem.

Men hvilken maske dækker hvilke behov? Det kan du se, ved at gå ind på hver enkelt sheet-maske, her på webshoppen. Du kan se alle dem vi har her. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive info@dermaspace.dk eller ringe 4248 0700 (kl. 15-19) for at få vejledning.

Sheet-masker – sådan gør du

  • Rens huden og læg masken på ansigtet i den anbefalede tid, der står på emballagen – som regel cirka 20 minutter. Når du tager den af, skal huden ikke vaskes, da de gode ingredienser gerne må blive siddende på huden - dup dem ind med fingrene. Følg op med en creme, hvis der er behov for det.
  • Du kan bruge masken så ofte du har lyst og tid - 1-2 gange om ugen er optimalt.
  • Sheet-masken er ansigtsformet og fås i forskellige materialer, og er fugtet og fyldt med plejende ingredienser.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.

Tilmeld nyhedsbrev