GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Sheet-masker

(30 produkter)

Sheet-masker er elsket og kendt over hele verden. Sheet-maskerne kommer fra koreansk hudpleje (K-beauty), så måske har du allerede stiftet bekendskab med koreansk hudpleje (K-beauty), uden at vide det.
Det er et ansigtsformet ark, der ligger i en plejende og nærende væske. Læs nederst på siden, hvordan du bruger sheet-masken.
Er du i tvivl om, hvilken en der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

 

Sortér efter:

Sheet-Maske Box abb.

Sheet-Maske Boxen er en månedlig abbonnementsbox som hver måned indeholder 6-8 nøje udvalgte sheet-masker. Du vil få tilsendt boxen 1 gang om måneden. Husk at vælge hvilken variant du ønsker!

139,00 kr.

Sheet-maske sæt

Hvis du gerne vil have en masse sheet-masker til en lav pris, er du kommet til det rette sted. Du får 10 forskellige lækre sheet-masker fra brands som Innisfree, Some By Mi, Petitfee, Benton, Etude House, Tosowoong og Missha.

149,00 kr.

Petitfee – Agave Cooling Hydrogel Face Mask

En eksklusiv sheet-maske, baseret på hydrogel materiale, som indeholder ”5 blue complex”. Det er et ingredienskompleks bestående af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein.

29,00 kr.

Petitfee – Resurrection Plant Soothing Gel Mask

En fugtgivende sheet-maske som indeholder en nærende gel der giver din hud nyt liv. Masken indeholder et bærkompleks, som forsyner din hud med en overflod af antioxidanter og næring.

15,00 kr.

Petitfee – Silk Amino Serum Mask

En fugtgivende sheet-maske som gør huden silkeblød og strålende. Med maskens indhold af aminosyrer, giver den huden et boost af næring og bidrager til en sund glød.

15,00 kr.

Dr. Jart – Dermask Intra Jet Firming Solution

En opstrammende sheet-maske som er baseret på en varmesensitiv gel, hvor kropsvarme får den til at frigive sine aktive ingredienser, så de kan penetrere dybt ned i huden.

39,00 kr.

Dr. Jart – Dermask Intra Jet Wrinkless Solution

En anti-age sheet-maske som er baseret på en varmesensitiv gel, hvor kropsvarme får den til at frigive sine aktive ingredienser, så de kan penetrere dybt ned i huden.

39,00 kr.

Dr. Jart+ – Dermask Waterjet Vital Hydra Solution™ Sheet Mask

En sheet-maske med et højt indhold af aktive ingredienser der går ind og genopbygger en sund fugtbalance i huden.

29,00 kr.

SNP - Animal Dragon Soothing Mask

En sjov dyre-maske som forestiller en drage. Masken har en fugtgivende, beroligende og rødme-formindskende effekt der afhjælper irriteret hud.

22,00 kr.

SNP - Animal Otter Aqua Mask

En sjov dyre-maske som forestiller en odder. Denne maske tilfører huden et intensivt fugtboost og balancerer hudens fugtbalance.

22,00 kr.

SNP - Animal Tiger Wrinkle Mask

En sjov dyre-maske som forestiller en tiger. Dette er en anti-age maske som tilføjer fugt og næring til huden.

22,00 kr.

SNP - Animal Panda Whitening Mask

En sjov dyre-maske som forestiller en panda. Masken hjælper med at give dig en mere ensartet hudtone og tilføre en masse fugt til huden.

22,00 kr.

I’m Sorry For My Skin - Revitalizing Jelly Mask

En nærende sheet-maske som bringer den ungdommelige glød i huden tilbage med dens indhold af bla. lotus og hvid piletræsbark ekstrakt.

24,00 kr.

I’m Sorry For My Skin - Brightening Jelly Mask

En sheet-maske som øjeblikkeligt formindsker uens hudtone, som fx. pigmentpletter, akne-ar og solskader.

24,00 kr.

I’m Sorry For My Skin - Black Mud Mask

En innovativ sheet-maske baseret på naturlig mudder, volkan-aske og bentonit-ler. Denne power kombination af ingredienser vil have en naturlig udrensende effekt, så den formindsker tilstoppede porer, overskydende olie og urenheder.

29,00 kr.

I’m Sorry For My Skin – S.O.S Jelly Mask - Soothing

En beroligende sheet-maske som køler huden ned til -5 grader. Med dens indhold af centella asiatica, også kendt som tigergræs, formindsker den rødme og urenheder, samtidig med at give en mere ensartet hudtone.

24,00 kr.

Some By Mi - Tea Tree Calming Glow Luminous Ampoule Mask

En sheet-maske med tea tree som formindsker urenheder og irriteret hud. Sheet-masken indeholder også Centella ekstrakt, hvilket dulmer rødme og inflammation og har en helende effekt.

24,00 kr.

Some By Mi - Hyaluron Moisturizing Glow Luminous Ampoule Mask

En fugtgivende sheet-maske med hyaluronsyre, som giver huden et stort boost af fugt der holder hele dagen.

24,00 kr.

Some By Mi - Red Diamond Glow Luminous Ampoule Mask

Med sheet-maskens indhold af diamantpulver og perleekstrakt bringer den liv i kedelig, mat og tør hud.

24,00 kr.

Leaders EX Solution – Bright Toning Mild Cotton Mask

En sheet-maske som giver liv til træt og kedelig hud, samtidig med at give en mere ensartet hudtone, så akne-ar og rødme bliver mindre synligt.

19,00 kr.

Leaders EX Solution – Aqua Advanced Facial Mask

En intensivt fugtgivende sheet-maske som giver et fugtboost til huden med dens indhold af vand fra glacierne i Alperne.

19,00 kr.

Leaders EX Solution – Wrinkle Lifting Mild Cotton Mask

En opstrammende anti-age sheet-maske som vil hjælpe dig med at holde din hud ungdommelig og udglattet.

19,00 kr.

Benton - Snail Bee High Content Sheet Mask

En multifunktionel sheet-maske baseret på snegleslim og bigift der giver en ungdommelig glød og ensartet hudtone, samtidig med at den forebygger rynker og fine linjer.

24,00 kr.

Benton – Goodbye Redness Centella Mask Pack

En fugtgivende sheet-maske med hele 45% centella asiatica, også kendt som tigergræs, som er en beroligende og rødmeformindskende ingrediens.

24,00 kr.

Benton – Aloe Soothing Mask Pack

En reparerende og beroligende sheet-maske med hele 48% aloe vera og grøn te ekstrakt.

22,00 kr.

Tosowoong - Pure Aloe Mask

En opfriskende sheet-maske med aloe vera, en plante som er kendt for dens beroligende, dulmende og fugtgivende egenskaber. Den er derfor ideel til at formindske rødme og irritation i huden.

19,00 kr.

Tosowoong - Pure Snail Mask

En sheet-maske med sneglesekret, som er kendt for dens indhold af hudvenlige antioxidanter og proteiner. Sneglessekret reparerer effektivt skadet og irriteret hud, heler akne, akne-ar og ujævn hudtone.

19,00 kr.

Tosowoong - Pure Propolis Mask

En sheet-maske med propolis, som er et biprodukt af bier. Propolis udjævner hudtonen, så pigmentpletter og akne-ar bliver mindre synlige. Samtidig er propolis også fuld af mineraler og vitaminer, som giver en fugtet og glødende hud.

19,00 kr.

Tosowoong - Pure Deep Sea Water Mask

En fugtgivende og nærende sheet-maske med havvand, niacinamid og adenosin. Disse ingredienser formindsker rynker og fine linjer samtidig med at berolige og nedkøle huden.

19,00 kr.

Tosowoong - Pure Blueberry Mask

En sheet-maske som med dens høje indhold af anti-oxidanter giver en mere ensartet hudtone og opstrammer huden, så rynker og fine linjer formindskes.

19,00 kr.

Vil du have luksus sheet-masker tilsendt med posten hver måned, så tilmeld dig et af vores sheet-maske abonnementer til 139 kr. pr. måned inkl. fragt. Der er ingen binding på abonnementet. Du kan læse mere om abonnementet her.

Det begyndte som en trend i Sydkorea, men har hurtigt spredt sig til resten af verden.
Sheet-masker (ansigtsmasker) udgør den hotteste hudplejetrend lige nu.
 
De kendte var hurtige til at tage trenden til sig, da sheet-masken bevægede sig uden for de sydkoreanske breddegrader og blev en international skønhedstrend.
På de sociale medier viste kendte kvinder som Brooke Shields, January Jones og Alexa Chung deres ansigter i knap så genkendelige udgaver, nemlig iført varierende udgaver af de hypede sheet-masker. 

Sheet-masken er en væsentlig del af den koreanske hudpleje rutine, men det er også den perfekte ansigtsmaske til den travle – eller dovne! – kvinde. Den kræver minimalt arbejde og den skal ikke vaskes af. Netop derfor udtørrer den heller ikke huden – og dens plejende effekt slår hurtigt igennem.

Men hvilken maske dækker hvilke behov? Det kan du se, ved at gå ind på hver enkelt sheet-maske, her på webshoppen. Du kan se alle dem vi har her. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive info@dermaspace.dk eller ringe 4248 0700 (kl. 15-19) for at få vejledning.

Sheet-masker – sådan gør du

  • Rens huden og læg masken på ansigtet i den anbefalede tid, der står på emballagen – som regel cirka 20 minutter. Når du tager den af, skal huden ikke vaskes, da de gode ingredienser gerne må blive siddende på huden - dup dem ind med fingrene. Følg op med en creme, hvis der er behov for det.
  • Du kan bruge masken så ofte du har lyst og tid - 1-2 gange om ugen er optimalt.
  • Sheet-masken er ansigtsformet og fås i forskellige materialer, og er fugtet og fyldt med plejende ingredienser.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.

Tilmeld nyhedsbrev