Dr. Jart+

Dr. Jart+ - Dermask Intra Jet Wrinkless Solution™


En anti-age sheet-maske som er baseret på en varmesensitiv gel, hvor kropsvarme får den til at frigive sine aktive ingredienser, så de kan penetrere dybt ned i huden.

Lager status

Produktet er på lager

39,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En anti-age sheet-maske som er baseret på en varmesensitiv gel, hvor kropsvarme får den til at frigive sine aktive ingredienser, så de kan penetrere dybt ned i huden.

Med maskens indhold af kollagen og bio-peptider bidrager masken til en yngre hud der føles mere elastisk og opstrammet. Samtidig får huden tilført en masse fugt, så din hud opnår en ungdommelig glød.

På ingredienslisten finder man også et anti-age kompleks, som formindsker rynker og fine linjer.

Dermask Intra Jet Wrinkless Solution er en god sheet-maske til dig med moden hud, hvor aldringstegn begynder at vise sig.

Sheet-masken indeholder også den eftertragtede ingrediens “EGF” som har utroligt mange gode egenskaber. EGF formindsker rynker, fine linjer, pigmentpletter og akne-ar. Samtidig tilfører den en masse fugt, opstrammer huden og giver en utrolig blød hud.

Når masken anvendes, er det vigtigt at fjerne beskyttelsesfilmen fra masken. Den skal sidde på i 15-20 minutter, og efterfølgende masseres overskydende serum ind i huden. Du skal derfor ikke skylle dit ansigt.

Dermask Intra Jet Wrinkless Solution™ er fri for kunstig parfume, parabener, sulfater og silikone. 

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Benedicte 11-04-2021

udover sheet-maskerne bruger jeg normalt ikke Dr. Jart+. Denne maske bruger jeg ikke altid, men kun når min hud trænger til lidt ekstra fugt. Masken har en god pasform og er behagelig at have på. Der står i beskrivelsen at masken skal være på i op til 20 minutter, men jeg plejer at have den på 5 minutter mere.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Dr. Jart+ - Dermask Intra Jet Firming Solution™

En opstrammende sheet-maske som er baseret på en varmesensitiv gel, hvor kropsvarme får den til at frigive sine aktive ingredienser, så de kan penetrere dybt ned i huden.

39,00 kr.

Petitfee - Agave Cooling Hydrogel Face Mask

En eksklusiv sheet-maske, baseret på hydrogel materiale, som indeholder ”5 blue complex”. Det er et ingredienskompleks bestående af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein.

29,00 kr.

Dr. Jart+ - Dermask Waterjet Vital Hydra Solution™

En sheet-maske med et højt indhold af aktive ingredienser der går ind og genopbygger en sund fugtbalance i huden.

29,00 kr.