Dr. Oracle

Dr. Oracle - Regevan Recipe Vital Mask


En sheet-maske med essens af PDRN (fra lakse DNA), 10 slags hyaluronsyre og 5 slags peptider der er med til at forebygge fine linjer og giver en stor mængde fugt til huden.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

10,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En sheet-maske med essens fra PDRN (fra lakse DNA), 10 slags hyaluronsyre og 5 slags peptider der er med til at forebygge fine linjer og giver en stor mængde fugt til huden.

Sheetmasken indeholder også hyaluronsyre, peptider og adenosine der fugtmætter huden og reducerer synligheden af fine linjer.

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Farmstay - Collagen Visible Difference Mask Sheet

En sheet-maske der indeholder vandopløseligt collagen. Denne type collagen kontrollerer olieproduktionen i huden, balancerer niveauet af kreatin og forebygger mindre alderstegn.

10,00 kr.

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Red Ginseng

Rød ginseng har en masse anti-age egenskaber og giver en masse fugt og næring til aldrende hud, der kunne trænge til en ungdommelig glød.

13,00 kr.
Koreansk hudpleje - Detoskin - Black Bubbly Mask Sheet - kan behandle bumser og urenheder, store porer, overproduktion af sebum 20% rabat

Detoskin - Black Bubbly Mask Sheet

Denne maske fra Detoskin vil med dens indhold af kul, grøn te og troldnød ekstrakt fjerne døde hudceller og overskydende sebum (olie) fra dine porer samtidig med at den tilfører fugt.

12,00 kr.
9,60 kr.