Benton

Benton - Air Fit UV Defense Sun Cream (SPF 50+ PA++++)


En kemisk solcreme med en let tekstur, der beskytter din hud mod UVA- og UVB-stråler.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En kemisk solcreme med en let tekstur, der beskytter din hud mod UVA- og UVB-stråler. Solcremen er hurtig absorberende og efterlader ikke din hud med en hvid hinde og klistrende følelse. Yderligere får din hud en naturlig og ungdommelig glød efter påførelsen af solcremen.

Solcremen indeholder fire UV-filtre*, der sammen hjælper med at beskytte din hud mod UVA- og UVB-strålinger og forebygger derfor pigmentpletter, solskader og akne-ar samt tidlige aldringstegn.

Solcremen er rig på Panthenol og Vitamin E, som forstærker din hudbarrier og beskytter din hud mod frie radikaler. Vitamin E er en antioxidant, som beskytter din hud mod tidlig aldring, og det er derfor et godt supplement til solcremen, da UV-filtrene og Vitamin E gensidigt hjælper med at beskytte din hud mod pigmentpletter og skader fra solen.

Sidst finder du også på ingredienslisten Niacinamid, som er en ingrediens, der hjælper med at formindske bumser, akne, pigmentpletter, akne-ar, tør hud, rødme og ujævn hudtekstur.  

Air Fit UV defense Sun Cream er fri for kunstig parfume, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

50 ml.

 

*UV-filtre: Uvinul A Plus (320-400 nm), Uvinal T 150 (280-320nm),  Tinosrb M (280-400 nm),  Iscotrizinol, Uvasorb HEB ( 310 nm)

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og de er lige meget tilstede om natten, som de er om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør, at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme.

UVB: UVB stråler er de stråler, der gør, at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler.

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mathilde Pedersen 14-04-2022

Dette er en af mine yndlingssolcremer til når min hud føles irriteret. Den har en kølende effekt, og den har en lys grøn farve, som hjælper med rødme. Kan klart anbefales!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Cacao Moist and Mild Serum

Et fugtgivende serum, som giver næring og fugt til kedelig, dehydreret og sensitiv hud.

159,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Toner

En mild toner, som giver liv til kedelig, dehydreret og sensitiv hud. Toneren er rig på antioxidanter, som er effektive til at dulme rødme, inflammation og irritation i huden.

164,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Cream

En let og fugtgivende creme, som giver næring og glød til huden. Med sit indhold af kakaoekstrakt og hyaluronsyre, er den rig på antioxidanter og har en god evne til at fugte huden.

149,00 kr.