Benton

Benton - Air Fit UV defense Sun Cream (SPF 50+ PA++++)


En kemisk solcreme med en let tekstur, der beskytter din hud mod UVA- og UVB-stråler.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En kemisk solcreme med en let tekstur, der beskytter din hud mod UVA- og UVB-stråler. Solcremen er hurtig absorberende og efterlader ikke din hud med en hvid hinde og klistrende følelse. Yderligere får din hud en naturlig og ungdommelig glød efter påførelsen af solcremen.

Solcremen indeholder fire UV-filtre*, der sammen hjælper med at beskytte din hud mod UVA- og UVB-strålinger og forebygger derfor pigmentpletter, solskader og akne-ar samt tidlige aldringstegn.

Solcremen er rig på Panthenol og Vitamin E, som forstærker din hudbarrier og beskytter din hud mod frie radikaler. Vitamin E er en antioxidant, som beskytter din hud mod tidlig aldring, og er derfor en god supplement til solcremen, da UV-filtrene og Vitamin E gensidigt hjælper med at beskytte din hud mod pigmentpletter og skader fra solen.

Sidst finder du også på ingredienslisten Niacinamid, som er en ingrediens, der hjælper med at formindske bumser, akne, pigmentpletter, akne-ar, tør hud, rødme og ujævn hudtekstur.  

Air Fit UV defense Sun Cream er fri for kunstig parfume, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

50 ml.

 

*UV-filtre: Uvinul A Plus (320-400 nm), Uvinal T 150 (280-320nm),  Tinosrb M (280-400 nm),  Iscotrizinol, Uvasorb HEB ( 310 nm)

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme.

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler.

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Cacao Moist and Mild Serum

En fugtgivende serum som giver næring og fugt til kedelig, dehydreret og sensitiv hud.

159,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Toner

En mild toner som giver liv til kedelig, dehydreret og sensitiv hud. Toneren er rig på anti-oxidanter som er effektive til at dulme rødme, inflammation og irritation i huden.

164,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Cream

Eine leichte und feuchtigkeitsspendende Creme, die die Haut mit Nährstoffen und Glanz versorgt. Mit ihrem Gehalt an Kakaoextrakt und Hyaluronsäure ist sie reich an Antioxidantien und hat eine gute Fähigkeit, die Haut mit Feuchtigkeit zu versorgen.

149,00 kr.