Isntree - Hyaluronic Acid Perfect Sun Block


En mild, vandbaseret solcreme med fysisk solfilter. Denne solcreme er udviklet til at passe til selv sensitiv hud, men henvender sig bredt til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild, vandbaseret solcreme med fysisk solfilter. Denne solcreme er udviklet til at passe til selv sensitiv hud, men henvender sig bredt til alle hudtyper.
På ingredienslisten finder du 8 forskellige slags hyaluronsyre. Derfor får din hud tilført en høj mængde af fugt og fine linjer vil blive udglattet.

På Corederm Skin Research Center er solcremen efter en klinisk test blevet fastlagt til at have et irritationnsindeks på 0,00.

Udover fugtgivende hyaluronsyre finder du på ingredienslisten også Centella Asiatica og forskellige fermenterede ekstrakter. Disse ingredienser vil styrke din hudbarriere og dulme rødme.

Hyaluronic Acid Perfect Sun Block er fri for parfume, parabener, udtørrende alkohol, silikone og sulfater.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Etude House - Soon Jung Mild Defence Sun Cream

En mild solcreme med faktor 49 og mineralfilter. Solcremen indeholder et solfilter som er optimalt til sensitiv hud, samtidig med at indeholde Panthenol (Provitamin B5) der vil berolige rødme og tilføre fugt.

179,00 kr.

Isntree - Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

En meget let sol-gel med faktor 50+ og PA++++. Denne sol gel benytter et kemisk solfilter, hvilket vil sige at solcremen tørrer helt ind i huden uden at efterlade noget spor af hvid hinde eller fedtet overflade efter sig.

199,00 kr.

Isntree - Hyaluronic Acid Sun Stick

En praktisk solcreme på stift-form, der gør det nemt og hurtigt at påføre solbeskyttelsen. Ud over den høje solbeskyttelse indeholder solcremen også naturlige ekstrakter som vil tilføre en naturlig glød og forebygge rødme.

239,00 kr.