Bestseller

Isntree

Isntree - Hyaluronic Acid Watery Sun Gel


En meget let sol-gel med faktor 50+ og PA++++. Denne sol gel benytter et kemisk solfilter, hvilket vil sige at solcremen tørrer helt ind i huden uden at efterlade noget spor af hvid hinde eller fedtet overflade efter sig.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr. 159,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En meget let sol-gel med faktor 50+ og PA++++. Denne sol gel benytter et kemisk solfilter, hvilket vil sige at solcremen tørrer helt ind i huden uden at efterlade noget spor af hvid hinde eller fedtet overflade efter sig. Ud over den høje solbeskyttelse indeholder solcremen også naturlige ekstrakter som vil tilføre en naturlig glød og forebygge rødme.

Samtidig indeholder solcremen også 8 forskellige slags hyaluronsyre, niacinamid og ceramider, hvilket vil forebygge fugttab og fine linjer.

Solcremen har gennemgået en klinisk hud-irritationstest, og har et irritationsindeks på 0.00. Derfor kan denne solcreme også bruges af mere sensitiv hud.

Efter påføring af solcremen går der ikke mange minutter før den er komplet absorberet af huden, og du ikke mere kan mærke den på din hud.

Hyaluronic Acid Watery Sun Gel er fri for parfume, parabener, udtørrende alkohol og sulfater. Er vegansk.

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Signe 28-07-2021

Rigtig god solcreme, som giver alt og lidt til. Jeg har sensitiv hud, men den har ikke reageret på denne. Den er let, flot på huden, fedter ikke og beskytter som den skal. Den "forsvinder" hurtigt fra huden selv på mere fedtet hud. Har også brugt den på stranden, til cykling og den holder faktisk rigtig godt!

Af: Joseph Zazia 11-04-2021

Dette produkt er så fantastisk jeg har prøvet de før fra stylevana oger så glad for man kan købe det her bedste spf

Af: Kristina 11-04-2021

Jeg er nu på min 2. tube i streg af denne spf.
Det er en solcreme der ikke udtørrer min hud, og som er super nem både at dosere og påføre. Den har en meget let, næsten flydende form, uden at den løber nogle steder. Helt perfekt konsistens i min verden.
Der er ingen irritation hos mig dagen igennem (jeg har sensitiv kombineret hud og mild rosacea).
Og så elsker jeg at det er en faktor 50 der er til at have med at gøre!

Jeg oplever at den hurtigt trænger ind i den del af mit ansigt der er til den tørre side, og giver et virkelig fint dewy look. Men i min t-zone, der er overvejende fedtet, tager det en del længere tid for solcremen til at trænge ind (op mod 1 time+), og imens ligger den mere og tilfører mere fedter shine. Dette er selvfølglig lidt ærgerligt, men jeg vælger at rate den så højt alligevel pga alle de andre fordele ved den. Og indtil nu har jeg ikke kunne finde et bedre alternativ til mig.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Isntree - Hyaluronic Acid Deep Moisture Water Mask 20% rabat

Isntree - Hyaluronic Acid Deep Moisture Water Mask

En sheet-maske med 3 forskellige slags hyaluronsyre der tilfører en dyb og intensiv fugt til din hud. Udover at tilføre næring til fugt-tørstig hud vil denne sheet-maske fra Isntree også danne en fugtbarriere i huden, så du forebygger fugttab og tør hud.

29,00 kr.
23,20 kr.
 Isntree - Hyaluronic Acid Water Essence 20% rabat

Isntree - Hyaluronic Acid Water Essence

En revolutionerende essens som intensivt fugter og nærer huden, samtidig med at den genopbygger en svag hud-barriere og forebygger dehydreret og tør hud.

229,00 kr.
183,20 kr.
 Isntree - Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream 20% rabat

Isntree - Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream

En let gel creme fyldt med fugtgivende hyaluronsyre. Cremen indeholder 5 forskellige slags hyaluronsyre, som vil fylde din hud op med fugt, men uden at efterlade en fedtet og skinnende fornemmelse.

149,00 kr.
119,20 kr.