Purito - Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++


En mild og let solcreme, der effektivt beskytter huden mod skader fra solen med SPF50+ og PA++++ beskyttelse. Samtidig indeholder solcremen dulmende og beroligende ingredienser som vil formindske rødme og tilføre en let fugtgivende effekt.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild og let solcreme, der effektivt beskytter huden mod skader fra solen med SPF50+ og PA++++ beskyttelse. Samtidig indeholder solcremen dulmende og beroligende ingredienser som vil formindske rødme og tilføre en let fugtgivende effekt.

Centella Green Level Safe Sun tilfører din hud stor beskyttelse uden at efterlade en hvid, fedtet overflade på huden. Solcremen absorberes hurtigt og du kan nemt påføre make-up ovenpå.

På ingredienslisten finder du Centella Asiatica, en asiatisk urt, og niacinamid. Disse to ingredienser vil gå ind og berolige irritation og rødme i huden, samtidig med at de tilfører en glød til din hud.

Derudover indeholder solcremen også Vitamin E og hyaluronsyre, hvilket vil tilføre fugt til din hud og biddrage med anti-age egenskaber.

Solcremen er fri for kunstig parfume, parabener og silikone. Er vegansk og er ikke testet på dyr.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Jeg fik et par prøver og bestilt den straks i full size. Så fantastisk.

Af: Isabella 21-05-2020

Den efterlader ikke hvide linjer på ansigtet, super god!

Af: Larysa 30-04-2020

Det er den bedste solcreme jeg nogensinde har prøvet.

Af: Hafsah 28-04-2020

En af de bedste jeg har prøvet! Den absorberes hurtigt ind i huden, uden at efterlade et whitecast på ansigtet. Udover det tilføjer den fugt og gør ikke ansigtet fedtet. Jeg har selv sensitiv hud, og den irriterer slet ikke.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Purito - Centella Unscented Serum

En reparerende og udglattende serum der formindsker både fine linjer, pigmentpletter, rødme og urenheder. Centella Unscented Serum tilfører din hud en stor mængde af milde, men koncentrerede ingredienser med dens indhold af 49% Centella Asiatica, en asiatisk urt som er kendt for dens reparerende effekt på huden.

199,00 kr.

Purito - Centella Green Level Recovery Cream

En fugtgivende og reparerende creme der beroliger udsat, rødmosset og problemhud. Centella Green Level Recovery Cream tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede ingredienser med dens indhold af 50% ren Centella Asiatica, en helende og reparerende urt fra Asien, som er kendt for dens beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

229,00 kr.

Purito - Centella Green Level Calming Toner

En reparerende og fugtgivende toner der styrker din hudbarriere og formindsker hudirritation/rødme. Centella Green Level Calming Toner tilfører din hud en stor mængde af antioxidanter og fugt med dens indhold af 10% Centella Asiatica, en helende og reparerende urt fra Asien, som er kendt for dens beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

199,00 kr.