Bestseller

Purito - Centella Green Level Unscented Sun SPF50+ PA++++


En mild og let solcreme, der effektivt beskytter huden mod skader fra solen med SPF50+ og PA++++ beskyttelse. Denne solcreme fri for olie - også essentielle olier. Samtidig indeholder solcremen dulmende og beroligende ingredienser som vil formindske rødme og tilføre en let fugtgivende effekt.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild og let solcreme, der effektivt beskytter huden mod skader fra solen med SPF50+ og PA++++ beskyttelse. Denne solcreme fri for olie - også essentielle olier. Samtidig indeholder solcremen dulmende og beroligende ingredienser som vil formindske rødme og tilføre en let fugtgivende effekt.

Centella Green Level Unscented Sun tilfører din hud stor beskyttelse uden at efterlade en hvid, fedtet overflade på huden. Solcremen absorberes hurtigt og du kan nemt påføre make-up ovenpå.

Solcremen kan med dens milde og rene ingredienser bruges af alle hudtyper - også sensitiv hud. Dette er en 100% mineralsk solcreme, hvilket er bedre egnet til sensitiv hud, end solcremer med et kemisk solfilter. 

På ingredienslisten finder du Centella Asiatica, hvilket er en asiatisk urt, og niacinamid. Disse to ingredienser vil gå ind og berolige irritation og rødme i huden, samtidig med at de tilfører en glød til din hud.

Derudover indeholder solcremen også Vitamin E og hyaluronsyre, hvilket vil tilføre fugt til din hud og biddrage med anti-age egenskaber.

Solcremen er fri for kunstig parfume, parabener og silikone. Er vegansk og er ikke testet på dyr.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Emma Vestergaard 23-10-2020

Elsker denne solcreme, den er mega beroligende og dejlig på huden. Elsker at den er uden parfume! Anbefaler den til alle med olieret, sensitiv og irriteret hud. 10/10!

Af: Dorthe 18-10-2020

Virkelig god solcreme, og altid et plus at den er uden parfume. Gør ikke huden fedtet og giver ikke et Hvidt skær

Af: Larysa 16-10-2020

Min yndling solcreme til dags dato

Af: Hafsa Rashid 11-09-2020

Havde hørt virkelige gode ting om denne solcreme - desværre gav den mig en EKSTREM allergisk reaktion. Hele mit ansigt blev hævet, rødt og var meget ubehageligt. Dette varede cirka i en uge, hvor jeg til sidst blev nødt til at tage til hudlægen der gav mig nogle piller. Selv om denne solcreme er lavet til sensitiv hud, så husk at være opmærksom!!

Af: Jeanette Leube 16-08-2020

God solcreme i forhold til dansk mærker. Den ser ikke fedtet ud på ansigtet. Og den giver hellere ikke et hvidt ansigt. Dog tror jeg næste gang, jeg vælger en solcreme med lidt duft i, for hyggens skyld. Men hvis man ikke kan tåle perfume, så er denne solcreme den rigtige.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Purito - Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++

En mild og let solcreme, der effektivt beskytter huden mod skader fra solen med SPF50+ og PA++++ beskyttelse. Samtidig indeholder solcremen dulmende og beroligende ingredienser som vil formindske rødme og tilføre en let fugtgivende effekt.

179,00 kr.

Purito - Centella Unscented Serum

En reparerende og udglattende serum der formindsker både fine linjer, pigmentpletter, rødme og urenheder. Centella Unscented Serum tilfører din hud en stor mængde af milde, men koncentrerede ingredienser med dens indhold af 49% Centella Asiatica, en asiatisk urt som er kendt for dens reparerende effekt på huden.

199,00 kr.

Purito - Centella Green Level Recovery Cream

En fugtgivende og reparerende creme der beroliger udsat, rødmosset og problemhud. Centella Green Level Recovery Cream tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede ingredienser med dens indhold af 50% ren Centella Asiatica, en helende og reparerende urt fra Asien, som er kendt for dens beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

229,00 kr.