Rohto Mentholatum - Skin Aqua UV Super Moisture Gel SPF50+ PA++++


En innovativ sol-gel med faktor 50+ og PA++++, som er en let og tynd gel tekstuder øjeblikkeligt trænger ind i huden.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

229,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En innovativ sol-gel med faktor 50+ og PA++++, som er en let og tynd gel tekstur,  der øjeblikkeligt trænger ind i huden. Sol-gelen er vand- og sved resistent, og er formuleret på 4 slags hyaluronsyre.

Hyaluronsyre er kendt for sin evne til at binde op til 1000 gange sin egen vægt i vand. Af den grund, kan det tiltrække en masse fugt til huden som vil udfylde fine linjer, hjælpe på dehydreret hud og give en sund glød.

Sol-gelen benytter sig af kemiske solfiltre, hvilket gør, at sol-gelen optages let og efterlader ikke en fedtet og skinnende lag på huden. Derudover efterlader sol-gelen ikke en hvid hinde på huden eller i ansigtshåret, og er derfor passende på alle hudtoner. Sol-gelen kan anvendes under og ovenpå makeup uden problemer. 

Skin Aqua UV Super Moisture Gel er fri for parfume, æsterisk olie, udtørrende sulfater og silikone. 

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme.

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler.

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

110 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mira 24-08-2021

This sunscreen has helped me get used to wearing sunscreen everyday. It is so lightweight, it almost disappears upon contact. It has a dewy finish that settles within 2 mins.
This works for me because I have combo skin.
I should mention that it has an initial alcoholic smell but it dissipates immediately. Due to the alcohol, it can be drying for dry skin but I truly love it and I hope you continue to sell it, thank you. I will definitely buy it again.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Acwell - UV Cut Waterproof Sun Cream SPF50+ PA++++

En mild og vandfast solcreme med SPF50+ PA++++, der beskytter huden længe selv med fysisk aktivitet. Solcremen absorberes hurtigt uden at fedte og uden at efterlade et hvidt skær.

254,00 kr.

Rohto Mentholatum - Skin Aqua UV Super Moisture Milk SPF 50+ PA++++

En revolutionerende fugtgivende solcreme, hvis formular er hurtig absorberende og har en mælkelignende konsistens, der både føles let og tynd på huden.

229,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

48,00 kr.