Rohto Mentholatum - Skin Aqua UV Super Moisture Milk SPF 50+ PA++++


En revolutionerende fugtgivende solcreme, hvis formular er hurtig absorberende og har en mælkelignende konsistens, der både føles let og tynd på huden.

Lager status

Produktet er på lager

229,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En revolutionerende fugtgivende solcreme, hvis formular er hurtig absorberende og har en mælkelignende konsistens, der både føles let og tynd på huden. Påføres problemfrit og efterlader en naturlig glød. Solcremen efterlader ingen hvid hinde på huden og passer derfor på alle hudtoner. 

Den giver huden en glød efter påføring grundet de små perlelignende partikler der vil reflektere lyset.

Solcremen er en kombineret fysisk- og kemisk solcreme, hvilket betyder, at den indeholder både fysiske og kemiske solfiltre, som er med til at beskytte huden mod stærke UVA og UVB stråler. Udover solcremens beskyttende evner mod solen er den vand- og sved resistent og er derfor perfekt for hverdagsbrug samt udendørs aktiviteter. Er både velegnet under og ovenpå makeup. 

Solcremen er især kompatibel med tør, kombineret, moden og normale hudtyper.

Skin Aqua UV Super Moisture Milk SPF 50+ PA++++ er fri for parfume, æsterisk olie, udtørrende sulfater og alkohol. 

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme.

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler.

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

40 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Rohto Mentholatum - Water Lip Balm SPF 20 PA++ (Moisture Milk)

En fugtgivende og nærende læbepomade til at hindre sprukne og tørre læber. Læbepomaden er med hylaronsyre, der er kendt for sine fugtgivende egenskaber, og mest af alt sin evne til at fastholde fugten i huden.

69,00 kr.

Rohto Mentholatum - Water Lip Gloss Balm SPF 18 PA++ (Honey Lemon)

En fin blanding af en lipgloss og en klassisk læbepomade der tilføjer pleje til dine læber som kendes fra læbepomaden, men med et let ekstra glossy finish.

69,00 kr.

Some By Mi - Clear Spot Patch

Bumseplastre fra det populære mærke Some By Mi som effektivt reducerer urenheder og bumser natten over.

44,00 kr.