Some By Mi - Truecica Aqua Calming Suncream SPF50+ PA++++


Lager status

Produktet er på lager

169,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En beroligende solcreme med Centella Asiatica og Niacinamid, der beskytter mod UV-strålinger, samt behandler bumser, fine linjer og pigmentpletter. Solcremen efterlader din hud med en sund glød uden et fedtet lag og hvid overflade.

Truecica Aqua Calming Suncream SPF50+ PA++++ indeholder Some By Mi’s patenterede Truecica™, som består af Centella Asiatica, Tree tree-olie og Niacinamid. Centella Asiatica er kendt for sine beroligende, plejende, helende, anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaber. Centella Asiatica bruges til behandling af irriteret, uren, sensitiv eller blussende hud. Derudover er Niacinamid også en effektiv anti-age ingrediens der vil forebygge og behandle fine linjer samt pigmentpletter.

Truecica Aqua Calming Suncream er fri for kunstig parfume, sulfater udtørrende alkohol og silikone.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Koreansk hudpleje - Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelige solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.

Mizon - Snail Repairing Foam Cleanser

En rens baseret på snegleslim som dybderenser huden. Rensen er effektiv til at fjerne overskydende skidt, olie og rester af make-up.

69,00 kr.

Mizon - Collagen Power Firming Enriched Cream

En opstrammende anti-age creme med hele 54% marine-kollagen. Det høje indhold af kollagen giver en effektiv anti-age creme som samtidig tilfører dyb fugt.

199,00 kr.