Cosrx

Cosrx - Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask


En natcreme/sovemaske der giver dyb fugt og efterladere huden klarere på grund af dens antibakterielle egenskaber. God til især tør, normal, kombineret eller moden hud.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En natcreme/sovemaske der er formuleret med 85 % propolis ekstrakt, der giver dyb fugt og efterlader huden klarere på grund af dens antibakterielle egenskaber.

Med dens indhold af propolis plejer den din hud imens du sover, så du kan vågne op med friskere og glødende hud. Med dens indhold af hyaluronsyre giver den huden et boost af fugt og gør huden silkeblød.

Når den bruges som en sovemaske om aftenen, påføres den som sidste step inden man lægger sig til at sove. Den smitter ikke af på tøj og pude, da den tørrer ind som en tynd film, der gør, at den sidder som du forlod den, når du vågner.

Indeholder ikke parfume.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Juliane Störtenbecker 18-10-2020

Virkelig fin maske, som fugter godt.
Men om vinteren skal jeg have lidt mere ... der er den her maske ikke nok

Af: Tenna 22-05-2020

Okay sovemaske, men tænker den er for let hvis man har tør hud og bruger denne alene. Bruger den dog ofte i sommermånederne da den giver en lækker glød

Af: Nanna Hasfeldt 28-04-2020

Dufter godt og giver huden et lækkert fugtboost. Den tørrer hurtigt ind i huden som efterlades blød og lækker!

Af: Noreen 22-07-2019

En super nem maske man påfører efter sin natcreme inden man går i seng. Min føles og ser gennemfugtet ud når jeg står op om morgen og så har den en mild duft af honning. Den har en let, tyk gel konsistens som smelter ind i huden. Tror især den vil være god til vinteren og køligere aftener, hvor ens hud har brug for et fugtboost.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Ultimate Nourishing Rice Overnight Mask

En sovemaske/natcreme der er formuleret med 65 % ris-ekstrakt, der giver dyb fugt og efterladere huden klarere. God til alle slags hudtyper, også sensitiv, da den ikke indeholder parfume.

189,00 kr.

Etude House 0.2 Therapy Air Mask - Manuka Honey

Sheet-masken med manuka honning er rig på næring og fugt til huden og har samtidig anti-age egenskaber. Med denne maske opnår du en lækker glød og strålende hud.

14,00 kr.

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Honey

Honning er meget nærende og fugtgivende for huden, og er ideel til at opfriske tør og kedelig hud.

13,00 kr.