Frudia

Frudia - Blueberry Honey Overnight Mask


En fugtgivende sovemaske baseret på blåbær-ekstrakter og honning. Denne sovemaske styrker din hudbarriere samtidig med at den tilfører en stor mængde fugt.

Lager status

Produktet er på lager

99,00 kr. 79,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende sovemaske baseret på blåbær-ekstrakter og honning. Denne sovemaske styrker din hudbarriere samtidig med at den tilfører en stor mængde fugt.

Med dens indhold af blåbær har denne maske lysnende egenskaber på ujævn hudtone, som fx. pigmentpletter, solskader og akne-ar. Blåbær er rig på antioxidanter samt Vitamin C, som gør huden mere ensartet. Yderligere beskytter den mod tidlig aldring.

Honning har et naturligt højt indhold af fugt og næring. Ydermere kan honning hjælpe på hudirritation, rødme og urenheder, og gør denne sovemaske særlig kompatibel med uren og problem hud

Efter kontinuerligt brug af Blueberry Honey Overnight Mask vil du opleve at din hud bliver mere ensartet og har en ungdommelig glød.

Blueberry Honey Overnight Mask er fri for parfume, parabener, sulfater, silikone og alkohol.

 

20 stk (5 ml/stk)

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Lærke 15-03-2022

Jeg ved ikke hvad der i denne, der er så magisk, men der er et eller andet. Super tyk tekstur, men smelter ind i huden. Jeg har meget tør hud, med tendens til akne, og når min hud går amok, så hjælper denne her, næsten med det samme. Det eneste der kan trække lidt ned for mig, er indopakningen- det ville være rart, om den kom i en almindelig tube eller glas. Eftersom den kommer i små pakker, holder jeg den nok primært som SOS creme.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Frudia - Avocado Relief Essence Toner 20% rabat

Frudia - Avocado Relief Essence Toner

En blandning av en essens och toner som är otroligt vårdande. Baserad på 76% avokadonektar som behandlar irriterad och torr hud.

169,00 kr.
135,20 kr.
Frudia - Blueberry Hydrating Intensive Cream 20% rabat

Frudia - Blueberry Hydrating Intensive Cream

En effektiv kräm som håller huden återfuktad i upp till 72 timmar. Krämen innehåller 69% blåbärsextrakt som är känt för sitt innehåll av antioxidanter och vitaminer.

239,00 kr.
191,20 kr.
Bestseller
Mizon - Black Snail All In One Cream

Mizon - Black Snail All In One Cream

En härlig och näringsrik kräm som är baserad på 90% snigelslem. Denna härliga kräm med anti-age egenskaper kan både förebygga ålderstecken, pigmentfläckar, rodnad och oren hud.

199,00 kr.