Benton

Benton - Goodbye Redness Centella Spot Cream


En rødmeformindskende spot-creme som både kan bruges direkte på urenheder og på større områder i ansigtet som oplever rødme og irritation.

Lager status

Produktet er på lager

109,00 kr.

Produktet er
Kan hjælpe på

✓ Rødme

✓ Bumser og urenheder

✓ Store porer

✓ Akne ar

✓ Overproduktion af sebum

 

Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Leonora 07-06-2020

Virker godt til at afhjælpe urenheder. Fik et udbrud af mindre bumser, påførte den om aftenen og så var de fleste næsten væk eller formindskede om morgenen. Rødmen var igså væk

Af: Cecilie 04-05-2020

Denne spot er ligesom “Mizon - Acence Blemish Out Pink Spot”, den formindsker rødme og urenheder dagen eller natten over. Den eneste forskel på dette produkt er, at man skal smøre den ind i bumsen. Jeg bruger den dagligt og ofte i løbet af dagen efter jeg har ordnet min hud. Varm anbefaling herfra :)

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Acne Spot Cream

Denne spot-creme er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul, som mildt men effektivt reducerer bumser og akne-ar.

89,00 kr.

Cosrx - AC Collection Ultimate Spot Cream

En spot-creme som puttes direkte på bumserne, som effektivt reducerer inflammation og rødme. Det formindsker derfor hurtigt urenhederne og forebygger akne-ar.

199,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream

En spot-creme fra det populære mærke Some By Mi, der har specialiseret sig i at lave effektive og milde produkter til uren hud. Denne spot-creme formindsker urenheder, rødme og akne-ar på bare 14 dage.

149,00 kr.