Cosrx

Cosrx - AC Collection Ultimate Spot Cream


En spot-creme som puttes direkte på bumserne, som effektivt reducerer inflammation og rødme. Det formindsker derfor hurtigt urenhederne og forebygger akne-ar.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En spot-creme som puttes direkte på bumserne, som effektivt reducerer inflammation og rødme. Det formindsker derfor hurtigt urenhederne og forebygger akne-ar. Den er derfor det perfekte våben imod urenheder, som man gerne vil have til at forsvinde hurtigt og smertefrit.

Spot-cremen indeholder også aloe vera vand, som beroliger området og sørger for at rødme og irritation hurtigt forsvinder. Med dens indhold af planten Centella og Tea Tree sørger den for, at misfarvningen i huden hurtigt forsvinder og at huden heler flot op. Påføres som et tykkere lag om aftenen, efter at en normal creme er påført. Kan også anvendes i et tyndt lag om morgenen.

Er vegansk. Er fri for kunstig parfume, parabener, udtørrende alkohol og sulfater. 

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Malene Oldenborg 09-11-2020

Udfører ikke mirakler, men gør bestemt en stor forskel for mig ????
Købte et andet produkt fra serien og fik en lille prøve med af denne. Klogt træk dermaspace, for jeg er blevet totalt afhængig af den og bliver nødt til at købe den hjem nu ????

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Acne Spot Cream

Denne spot-creme er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul, som mildt men effektivt reducerer bumser og akne-ar.

89,00 kr.

Cosrx - AC Collection Acne Patch

Nye bumse-plastre fra Cosrx, som natten over reducerer bumser og betændte urenheder.

54,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream

En spot-creme fra det populære mærke Some By Mi, der har specialiseret sig i at lave effektive og milde produkter til uren hud. Denne spot-creme formindsker urenheder, rødme og akne-ar på bare 14 dage.

149,00 kr.