GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0
Bestseller

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og puds ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

Lager status

Produktet er på lager

48,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Normal

✓ Tør

✓ Sensitiv

✓ Fedtet

✓ Kombineret

✓ Moden

 

Produktet er

En international best-seller, og et af de mest populære k-beauty produkter på markedet.

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, der trækker bakterier og puds ud. Morgenen efter vågner man op med en bums der er betydeligt mindre, og man undgår akne ar, da man ikke selv begynder at klemme den.

Man kan også bruge den under makeup, men der vil vi anbefale dens lillesøster Cosrx - Clear Fit Master Patch.

Hver pakke indeholder 24 stickers i 3 forskellige størrelser, så du kan tage den størrelse, der matcher din urenhed. Den er desuden vinder af prisen for bedste akne produkt til Teen Vouge Acne Award 2017.

 

24 patches/1 stk.

 

Sådan bruges produktet

Efter du har renset din hud og den er fuldstændig tør, tager du dine bumseplastre frem. Du skal vælge et plaster, som er en smule større end selve bumsen. Du tager nu dit bumseplaster og sætter henover bumsen. Efterfølgende fortsætter du med din normale hudplejerutine.

 

Kan hjælpe på

✓ Bumser og urenheder

✓ Akne ar

✓ Ujævn hudtekstur

 

 

 

 

Ingredienser

Cellulose gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polysobutylene, Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane 

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Af: Celine 26-07-2019

De er fuldstændig geniale! Sidder godt fast i løbet af natten og samler faktisk alle bakterier fra en bums, så den næsten er helt væk. Men de virker slet ikke hvis man har mere cystic acne. Bumsen er desværre nødt til at være gul og klar til at trykkes for at de virker.

Af: Rikke 24-07-2019

De sidder godt fast, så de holder fint hele natten. Jeg kan godt lide idéen, men på min hud synes jeg dog ikke de virker efter hensigten.

Af: Noreen 22-07-2019

De her patches er en genial opfindelse. Du sætter klistermærket på tør, renset hud og går i seng med den siddende på, og til min overraskelse bliver de siddende. Når jeg vågner om morgen piller jeg mærket af, og så kan jeg tydeligt se alt pudset den har trukket ud. De virker dog ikke på alle bumser, men på de betændte nogle som man kan se, har puds i sig.

Af: Sofie 20-07-2019

Synes desværre ikke de virker efter hensigten... kan ikke rigtig se nogen forskel med vs uden. Dog har det aldrig lykkedes mig at finde et spot-treatment.
Synes også de er lidt for dyre - 2kr stk. Dog er Dermaspace det billigste sted jeg har fundet dem ind til videre :)

Af: Ulla 19-08-2018

Super effektiv produkt. Mine teenage drenge bruger dem jævnligt, med rigtig gode resultater. Bumserne bliver meget mindre natten over.

Af: Sissel 16-08-2018

De er geniale! Put dem på en bums natten over, og vupti, så har den det meget bedre dagen efter!

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Cosrx - Clear Fit Master Patch

I en pakke er der 18 små, tynde stickers, man sætter over bumsen, der trækker bakterier og puds ud. De er specielt lavet til at være så godt som usynlige på huden, så de også kan bruges i dagtimerne eller under make-up.

48,00 kr.

Cosrx - AC Collection Acne Patch

Nye bumse-plastre fra Cosrx, som natten over reducerer bumser og betændte urenheder.

54,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Patch Super Thin

En acne patch er et tyndt ”klistermærke”, som man sætter over bumsen, som hurtigt formindsker inflammationen og sørger for, at ingen bakterier kommer ned i urenheden. Derfor minimerer man også akne-ar.

34,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev