Bestseller

Cosrx

Cosrx - Acne Pimple Master Patch


Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

Lager status

Produktet er på lager

48,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En international bestseller og et af de mest populære k-beauty produkter på markedet.

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, der trækker bakterier og puds ud. Morgenen efter vågner man op med en bums der er betydeligt mindre, og man undgår akne ar, da man ikke selv begynder at klemme den.

Man kan også bruge den under makeup, men der vil vi anbefale dens lillesøster Cosrx - Clear Fit Master Patch.

Hver pakke indeholder 24 stickers i 3 forskellige størrelser, så du kan tage den størrelse, der matcher din urenhed. Den er desuden vinder af prisen for bedste akne produkt til Teen Vouge Acne Award 2017.

 Er vegansk.

 

24 patches/1 stk.

 

Sådan bruges produktet
Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Hatice 11-04-2021

De er de eneste bumseplastre jeg nogensinde har brugt, men de ser ud til at gøre det de skal. De sidder godt på huden og jeg føler ikke at de bliver løse eller falder af. Jeg bruger dem primært for at holde mig væk fra at poppe bumserne og har ikke rigtig set en forskel på selve bumsen ved brug.

Af: Catherine 11-04-2021

Overraskende godt produkt, har brugt dem om aftenen og de får mine bumser til at forsvinde hurtigere end hvis jeg selv forsøger at fjerne dem.

Af: Apollonia 11-04-2021

Fjerner næsten bumsen hver gang, så et must at have liggende i skuffen hvis man skal have en bums væk / formindsket henover natten.

Af: Huaisang 11-04-2021

Jeg havde måske forventet lidt mere til disse plastre. De fungerede okay, men jeg kommer ikke til at købe denne variant igen.
Plasteret sidder ok på, men kan godt løsne sig i siden. Det er tydeligt at se man har plasteret på, så jeg ville slet ikke have disse på når jeg skal være sammen med nogen eller ud i offentligheden. Desuden er de virkelig svære at få af selve arket. Jeg måtte ty til min pincet for at få dem ordenligt af så de stadig klistrede.
På en eller anden må irriterede det mig at der var forskellige størrelser. Det er sikkert super smart, men jeg foretrækker nogle der er ens i størrelsen. Dermed føler jeg at vil få mere ud af dem.
Jeg vil anbefale man købte bumse plastrene fra Mizon eller Pyunkang Yul i stedet for disse.

Af: Sally Bowles 11-04-2021

Holy cow! Just wow! These work so insanely well! No dryness or irritation afterwards. Just a tiny hole where all the badness was sucked out. Really impressive. Apply after cleansing and before everything else
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Clear Fit Master Patch

I ett paket finns det 18 små tunna klistermärken som du lägger över finnen som drar ut bakterier och orenheter. De är speciellt gjorda för att vara så gott som osynliga under smink.

48,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Innehåller 92% filtrerat snigelslem som är en ingrediens som är känd för både sina anti-age egenskaper som jämnar ut rynkor och fina linjer men också för att den snabbt reparerar och helar finnar, akneärr och skador i huden.

179,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser (150 ml.)

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser (150 ml.)

En mild och lätt ansiktsrengöring som tar bort både smink och orenheter från huden. Med sitt låga pH-värde hjälper rengöringen till att bibehålla det optimala pH-värdet i huden och skyddar huden från yttre irritation.

114,00 kr.