Bestseller

Cosrx

Cosrx - Acne Pimple Master Patch


Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

Lager status

Produktet er på lager

48,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En international bestseller og et af de mest populære k-beauty produkter på markedet.

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, der trækker bakterier og puds ud. Morgenen efter vågner man op med en bums der er betydeligt mindre, og man undgår akne ar, da man ikke selv begynder at klemme den.

Man kan også bruge den under makeup, men der vil vi anbefale dens lillesøster Cosrx - Clear Fit Master Patch.

Hver pakke indeholder 24 stickers i 3 forskellige størrelser, så du kan tage den størrelse, der matcher din urenhed. Den er desuden vinder af prisen for bedste akne produkt til Teen Vouge Acne Award 2017.

 Er vegansk.

 

24 patches/1 stk.

 

Sådan bruges produktet
Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Katja Sørensen 03-04-2022

Altså de virker fint, ligesom deres Clear Fit patches, men de er så tygge at de falder af, hvilket ikke er ideelt hvis man sover med dem...
De er også meget tydeligt på huden.

Af: Fanny 23-03-2022

Virkelig gode, jeg bruger dem natten over og kan mærke forskellen. Området er ikke ligeså hævet, pudset er ligesom "trukket ud", og det heler meget hurtigere. Jeg undgår også sår/år fra hvor jeg tidligere prikkede det ud selv.

Har købt disse igen og igen.

Af: Lærke 15-03-2022

Jeg har prøvet rigtig mange patches, og disse var mine første. Havde jeg kunne give dem 3.5, havde jeg gjort det.
De er lidt tykkere, og derfor ikke så diskrete, som mange andre, og de sidder heller ikke helt så godt fast, som jeg kunne tænke mig. De virker dog fint, og er gode til at holde snavs og pilfringre ude.
Er meget mere til CosRx's Intensive patches (rød/beige pakke). De sidder bedre fast, og er tilsat aktiver, der hjælper med at bumsen hurtigere forsvinder.

Af: Baldo Borg 12-01-2022

Sidder meget godt fast. Selv efter et bad og man har glemt at fjerne dem ????

Af: Hatice 11-04-2021

De er de eneste bumseplastre jeg nogensinde har brugt, men de ser ud til at gøre det de skal. De sidder godt på huden og jeg føler ikke at de bliver løse eller falder af. Jeg bruger dem primært for at holde mig væk fra at poppe bumserne og har ikke rigtig set en forskel på selve bumsen ved brug.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Clear Fit Master Patch

I en pakke er der 18 små, tynde stickers, man sætter over bumsen, der trækker bakterier og pus ud. De er specielt lavet til at være så godt som usynlige på huden, så de også kan bruges i dagtimerne eller under make-up.

48,00 kr.

Cosrx - AC Collection Acne Patch

Nye bumse-plastre fra Cosrx, som natten over reducerer bumser og betændte urenheder.

54,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Patch Super Thin

En acne patch er et tyndt ”klistermærke”, som man sætter over bumsen, som hurtigt formindsker inflammationen og sørger for, at ingen bakterier kommer ned i urenheden. Derfor minimerer man også akne-ar.

34,00 kr.