Etude House

Etude House - My Beauty Tool Lovely Etti Hair Band


Et sødt pandebånd, der kan anvendes når man laver sin hudpleje-rutine eller lægger makeup, for at håret ikke forstyrrer eller bliver vådt.

Lager status

Produktet er på lager

49,00 kr.

Produktet er
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Noreen 11-04-2021

Et fint hårband der sidder til uden at sidde for stramt, da der er en masse stræk i. Den er praktisk til når man skal ligge makeup eller rense huden.

Af: Rikke Aagren Poulsen 11-04-2021

Dette hårbund er rigtig sødt og rart at have, når man skal igennem sin beautyroutine. Men der er ingen tvivl om at hvis du har et større hoved end bare et "lille hoved", kan det være svært at passe ordentligt. Jeg kunne forestille mig at folk med meget kraftigt hår også kunne få problemer med at "passe ind" i hårbåndet.

Af: Malene Vestergaard 24-09-2020

Super cute og praktisk

Af: Rebekka Lynge 06-07-2020

Lækkert og sødt pandebånd, jeg bruger det hver gang til min plejerutine. (◕‿◕✿)
Dog er det måske lidt småt til de store hoveder. Men mit hovedet er nok også lidt større end gennemsnittet

Af: Isabella 23-05-2020

Meget praktisk når man skal vaske ansigtet
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Sheet-mask set

Sheet-mask set

Om du vill ha många härliga sheet-masker till ett bra pris har du kommit till rätt ställe. Du får 10 olika sheet-masker från märken som Mizon, Benton, Petitfee, Etude House och Missha.

149,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Dessa finnplåster är små, tunna klistermärken som du lägger över finnen som drar ut bakterier och orenheter. Nästa morgon vaknar du med en finne som är betydligt mindre samtidigt som du undviker akneärr eftersom du inte börjat klämma på den.

48,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

En mild och lätt ansiktsrengöring som tar bort både smink och orenheter från huden. Med sitt låga pH-värde hjälper rengöringen till att bibehålla det optimala pH-värdet i huden och skyddar huden från yttre irritation.

114,00 kr.