Huxley

Huxley - Body Lotion; Moroccan Gardener (30 ml.)


En eksklusiv bodylotion med Huxleys signaturduft. Denne bodylotion vil nære din hud med dens dybt fugtgivende formular, som føles let og blød på huden.

Lager status

Produktet er på lager

69,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En eksklusiv bodylotion med Huxleys signaturduft. Denne bodylotion nærer din hud med sin intenst fugtgivende formel, der føles let og blød på huden.

Baseret på stikkende pæreolie fra Sahara, der giver nyt liv og glans til huden. Samtidig er denne lotion baseret på mikroemulsionsteknologi, hvilket betyder, at næringsstofferne trænger dybere ind i din hud og sikrer en langvarig fugtgivende effekt.

Den lette tekstur absorberes hurtigt i huden uden at efterlade en fedtet overflade.

Produktet er fri for parabener, udtørrende alkohol og sulfater.

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Huxley - Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist

En dybt fugtgivende cleanser, som føles luksuriøs og nærende. Den er pH-balanceret og beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken. God til især, moden, normal og tør hud.

209,00 kr.

Huxley - Cream; Anti-Gravity

En luksuriøs anti-age creme som er rig på antioxidanter, der udglatter og opstrammer huden. Den er beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken, og beskytter huden imod både rynker, fine linjer og fugt-tab. Især velegnet til moden hud.

269,00 kr.

Huxley - Oil Essence; Essence-like, Oil-like

En nytænkende essens, der er en balanceret blanding af figenkaktus olie fra Saharas ørken og normal essens. Den udglatter aldringstegn og giver langvarig fugt og intens næring. Især god til moden og tør hud.

299,00 kr.