Bestseller

Klavuu - Nourishing Care Lip Sleeping Pack


En intenst fugtgivende læbe-maske, som du kan sove med natten over, eller bruge som en meget nærende og hydrerende læbepomade.

Lager status

Produktet er på lager

99,00 kr.

excl. moms
Produktet er
Kan hjælpe på

✓ Sprukne læber

✓ Tørre og dehydrerede læber

✓ Manglende ’shine’

 

Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Isabella 25-05-2020

Et virkelig godt læbepomade. Jeg tror det bedste jeg har haft.

Af: Carina 25-07-2019

Den bedste læbepomade, jeg har haft ever. Den giver de lækreste bløde læber, og så er den utrolig dejlig at have på. Den holder i rigtig lang tid, så du skal ikke gå og smøre din læbe hele tiden.

Af: Susanne T 23-06-2019

Virkelig effektiv læbeprodukt, hvis man har tørre læber. Konsistensen er tyk og lidt klistret, men på en god måde, der blot gør at det faktisk bliver siddende på læberne i løbet af natten.

Af: Lise 19-04-2019

Ikke mindre en fantastisk produkt. Bruger den til natten og vågner med bløde og fugtede læber. Bruger den også gerne om dagen som alm læbepomade. Kan kun anbefale den.

Af: Anne 05-04-2019

Super lækkert produkt, der virkelig plejer mine tørre læber. Jeg vågner op hver morgen, med de blødeste og gennemfugtede læber. Udover det, bruger jeg den også dagligt som lægepromade. Kæmpe anbefaling.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Klavuu - All-In-One Travel Kit Tilbud

Klavuu - All-In-One Travel Kit

Et eksklusivt rejsesæt bestående af en hel hudplejerutine ud fra 6 af Klavuu’s bedst sælgende produkter fra deres eksklusive ”White Pearlsation” serie i rejsestørrelser.

239,00 kr.
143,40 kr.
Bestseller
Etude House - My Lash Serum

Etude House - My Lash Serum

My Lash Serum er en øjenvippeserum der plejer og nærer dine øjenvipper og tilfører fugt. My Lash Serum gør dine vipper længere og mindre skrøbelige, så du får fyldige og stærkere vipper.

79,00 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

All Clean Balm er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish - All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.