GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0
Bestseller

Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad

Tynde vatrondeller, hvor du kun behøve at bruge 1/3 så meget produkt, som du normalt ville putte på en vatrondel. Begynder ikke at fnugge eller falde fra hinanden.

Lager status

Produktet er på lager

29,00 kr.

Produktet er

Tynde vatrondeller, hvor du kun behøve at bruge 1/3 så meget produkt, som du normalt ville putte på en vatrondel.

Disse vatrondeller er designet til at absorbere mindre af produktet, og overføre mere til huden, så man får mere ud af produktet.

Efter at vatrondellen har suget produktet op, bliver det frigivet fra vatrondellen når den presses mod huden. Materialet som disse er lavet af, gør, at de ikke begynder at fnugge eller falde fra hinanden.

 

160 vatrondeller.

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad

Af: Theresa 24-07-2019

Det er første gang, jeg prøver disse, og jeg ærgrer mig virkelig over, jeg ikke kendte til dem noget før! Der skal absolut minimal mængde toner til, og alligevel kan det hele absorberes fint på huden. Rigtig god og efterlader ingen træls fnug og smuds som de traditionelle vatrondeller!

Af: Kristina Brylle 23-07-2019

Fantastiske vatrondeller, de fnugger ikke, du behøver kun at bruge 50% af hvad du plejer, da de er super tynde, og ikke suger produkter ind, som alm vat. De glider over huden som silke.
Samt væder jeg dem gerne i en lækker serum, Aloe Vera eller Essence, og ligger dem på kinder, under øjnene, eller hvor jeg nu lige har brug for hurtig ekstra pleje, og de falder ikke af, så morgenkaffen kan indtages imens. Blot et lille tip.

Af: Anja Borg 20-07-2019

Lækre vatrondeller, som ikke fnugger og de er gode til afgive væske fra sig fra diverse produkter. Kan godt lide, at de er miljøvenlige, da de ikke er klorbleget.

Af: Susanne T 23-06-2019

Rigtig gode vatrondeller - de fnugger ikke og er meget tynde.

Af: Louise 19-04-2019

Virkelig lækre tynde vatrondeller, der ikke fnugger. De kan holde meget væske, som let afgives på huden. Man spilder derfor ikke så meget af produktet, som man gør med de traditionelle vatrondeller.

Af: Helle 05-04-2019

Fantastiske vatrondeller, der er meget tynde. Det gør at der ikke går en masse produkt til spilde.

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Essence Toner 100 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

99,00 kr.

Pyunkang Yul - Mist Toner 100 ml.

En beroligende og fugtgivende toner i en spray flaske, der indeholder kraftfulde antioxidanter, som beskytter huden mod bla. for tidlig aldring og ubalance. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men de alle andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

99,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev