Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Acne Spot Patch Super Thin


En acne patch er et tyndt ”klistermærke”, som man sætter over bumsen, som hurtigt formindsker inflammationen og sørger for, at ingen bakterier kommer ned i urenheden. Derfor minimerer man også akne-ar.

Lager status

Produktet er på lager

34,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En ny lancering fra Pyunkang Yul, nemlig disse acne-patches.

En acne patch er et tyndt ”klistermærke”, som man sætter over bumsen, som hurtigt formindsker inflammationen og sørger for, at ingen bakterier kommer ned i urenheden. Derfor minimerer man også akne-ar.

 

15 individuelle klistermærker.

 

Sådan bruges produktet
Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Celine 07-08-2021

De bedste pimple patches jeg har prøvet! Modsat mange andre, så virker de for mig også på bumser, hvor man endnu ikke kan se noget hvidt, men hvor der kun er en bule. Jeg tager dem på om aftenen og dagen efter er de langt mindre end før. De udtørrer dog min hud en lille smule, men det er klart det værd!

Af: Huaisang 11-04-2021

Disse plastre er nok de bedste jeg har afprøvet. De sidder der bare og er virkelig usynlige. Det er nogle jeg snildt kunne finde på at have på på arbejdet eller besøg hos veninder. De er ultra nemme at få af arket og sidder ret godt fast. Når jeg sætter mine på om aftenen har de om morgenen suget rigelig mænger pus ud af min bums og huden ser mindre inficeret ud. Jeg kommer uden tvivl til at hamstre de her plastre i fremtiden, fordi de er så dejlige og uundværlige når man stadig (i en alder af 25) er plaget af bumser.

Af: Jane 19-01-2021

De er geniale og de virker bare ????

Af: John 25-02-2020

De bedste bumseplastre jeg har prøvet. Og jeg har prøvet mange forskellige.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

48,00 kr.

Some By Mi - 30 Days Miracle Tea Tree Clear Spot Oil

En Tea Tree olie som kan bruges som spot-behandling til bumser, urenheder og hudorme.

139,00 kr.

Some By Mi - Clear Spot Patch

Bumseplastre fra det populære mærke Some By Mi som effektivt reducerer urenheder og bumser natten over.

44,00 kr.