Bestseller

Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Quick Moisturizing Professional Hand Lotion


En fugtgivende håndcreme som øjeblikkeligt booster dine hænders fugtniveau. Håndcremen er lavet specielt til at formindske irriteret og sprukken hud på hænderne, som kommer af et lavt fugtniveau.

Lager status

Produktet er på lager

69,00 kr. 55,20 kr.

Produktet er
Kan hjælpe på

✓ Tør hud

 

Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Isabella 21-05-2020

Jeg har prøvet rigtig mange håndcreme, fordi jeg hader følelsen af tørre hænder og den her creme er vild god. En af mine yndlings.

Af: Mira 31-01-2020

Fantastisk håndcreme! Jeg har atopisk eksem på mine hænder, og fordi cremen ikke indeholder nogen form for parfume, etc. så er det indtil videre en af de eneste håndcremer jeg har kunne bruge. Den fugter hurtigt, og man skal ikke bruge meget af den ad gangen. Kan helt klart anbefales!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Benton - Shea Butter Coconut Handcream 20% rabat

Benton - Shea Butter Coconut Handcream

En lækker håndcreme med shea butter og kokosolie der tilfører fugt til hænder, negle og neglebånd. Har anti-age egenskaber, så hænderne får et yngre udseende.

79,00 kr.
63,20 kr.
Benton - Shea Butter & Olive Hand Cream 20% rabat

Benton - Shea Butter & Olive Hand Cream

En fugtgivende håndcreme med 10% shea smør og 2% olivenolie. Disse nærende ingredienser sørger for at beskytte hænderne imod fugt-tab ved at danne en stærk fugt-barriere.

79,00 kr.
63,20 kr.
Petitfee - Dry Essence Hand Pack 20% rabat

Petitfee - Dry Essence Hand Pack

En håndmaske som fugter og blødgør hænderne. Udover den intense fugt, som hænderne får tilført, har håndmaskerne også en anti-age effekt, som forebygger aldringstegn på hænderne.

24,00 kr.
19,20 kr.