Aromatica

Aromatica - Tea Tree Balancing Toner


En opfriskende toner/skintonic med 80,9% tea tree blad ekstrakt, som forebygger fedtet og uren hud, samtidig med at genopbygge en sund fugtbalance i huden.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

199,00 kr. 159,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En opfriskende toner/skintonic med 80,9% tea tree blad ekstrakt, som forebygger fedtet og uren hud, samtidig med at genopbygge en sund fugtbalance i huden. Toneren har samtidig en anti-age effekt og hjælper med at give en mere ensartet hudtone, så akne-ar og pigmentpletter over tid bliver mindre synlige.

Tea Tree Balancing Toner indeholder også ingredienser som aloe vera, niacinamid og adenosine, som alle 3 hjælper med at fugte huden, formindske rødme og give en smuk glød.

Tea Tree Balancing Toner er fri for parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol. 

Er vegansk.

 

130 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Deep Green Tea Toner

En ren og beroligende toner som indeholder 50% frisk grøn te fra Boseong området i Sydkorea, som er meget kendte for deres grønne teblade af fineste kvalitet.

149,00 kr.

Aromatica - Tea Tree Balancing Foaming Cleanser

En mild rens som fjerner overskydende olie og formindsker urenheder med dens indhold af tea tree olie. Rensen fjerner både make-up og skidt uden at fjerne hudens naturlige fugt.

Ikke på lager
149,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.