Benton

Benton - Aloe BHA Skin Toner


En populær skintonic, der ved hjælp af ingrediensen BHA giver en mild eksfoliering og udglatter huden ved at fjerne døde hudceller. Toneren er god til at formindske store porer, urenheder, rødme og en ubalanceret hud.

Lager status

Produktet er på lager

164,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En populær skintonic, der ved hjælp af ingrediensen BHA giver en mild eksfoliering og udglatter huden ved at fjerne døde hudceller. Toneren er god til at formindsker store porer, urenheder, rødme og en ubalanceret hud. 

BHA trænger dybt ned i huden og er i stand til at fjerne skidt og urenheder. Indeholder også aloe vera, der både plejer, fugter og reparerer huden, så du ender op med et optimalt fugtniveau, der hverken er for tørt eller fedtet.

Efter kontinuerligt brug, vil huden over tid få en glattere og mere ensartet overflade.

Produktet indeholder ingen parfume.

 

200 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Betina Thy Dich 11-04-2021

Jeg er ret så vild med dette produkt fra Benton, det er sjældent man kan finde et godt og utroligt mildt BHA produkt til den pris. Som ved de fleste BHA produkter, skal huden lige have lidt tid til at vænne sig til det, men fordi dette produkt er så mildt, reparerende og beroligende at bruge, så synes jeg faktisk ikke der gik så lang tid, som ved sammenligning med lignende produkter, før min hud havde vænnet sig til det. :)

Af: Dorthe 18-10-2020

Aloe vera beroliger huden, derudover en masse fugt, og så en mild eksfoliering fra BHA. Så super god til uren, dehydreret og sensitiv hud. Sjældent man finder et produkt der fungerer til alle tre ting :)

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Dejlig og blid toner. Jeg kan godt lide at den har en let eksfolierende virkning men det er så lidt at den aldrig er irriterende for huden eller huden bliver tør.

Af: Leonora 07-06-2020

Virkelig lækker toner hvor man får virkningen af BHA uden det udtørrer pga den tilførte aloe vera. Den har en tyk konsistens, så jeg synes den er bedst at påføre uden en vatrondel. Trænger hurtigt ind i huden uden at efterlade den fedtet

Af: Tenna 07-05-2020

Produktet gjorde ikke den store forskel for mig, kan dog godt li' konsistensen og at der er en pumpeflaske
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid - kan behandle bumser og urenheder, store porer, akne ar, overproduktion af sebum

Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid

En effektiv eksfoliering med ingrediensen BHA der formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og en ujævn hudtekstur. 

219,00 kr.

Cosrx - AHA/BHA Clarifying Treatment Toner Spray

En toner der eksfolierer hudens overflade og derfor bidrager til cellefornyelsen og en formindskelse af urenheder og døde hudceller. Toneren er især god hvis du døjer med kedelig, fedtet eller uren hud.

169,00 kr.

Benton - Aloe BHA Skin Toner (30 ml.)

En populær skintonic, der ved hjælp af ingrediensen BHA giver en mild eksfoliering og udglatter huden ved at fjerne døde hudceller. Fedtet og kombineret hud vil have gavn af denne toner, især hvis du oplever urenheder eller hudorme.

49,00 kr.