Huxley

Huxley - Toner; Extract It


En mild toner, der pH-balancerer huden, samtidig med at den efterlader huden ren og fugtet. Mere end 90% af ingredienserne er udledt fra naturen, og den er allergivenlig og velegnet til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

224,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En ultra mild toner, der pH-balancerer huden, samtidig med at den efterlader huden ren og fugtet.

Mere end 90% af ingredienserne er udledt fra naturen, og den er allergivenlig og velegnet til selv sensitive hudtyper.

Den er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken, hvilket er fuld af plejende antioxidanter og vitaminer. Det høje indhold af næring har en anti-age effekt og giver en ungdommelig glød. Toneren vil efterlade din hud glat og blød, så du er klar til næste step i din hudplejerutine.

Formuleret uden parabener, alkohol og kunstige farvestoffer. Er vegansk.

 

120 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Huxley - Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist

En dybt fugtgivende cleanser, som føles luksuriøs og nærende. Den er pH-balanceret og beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken. God til især, moden, normal og tør hud.

209,00 kr.

Huxley - Cream; Anti-Gravity

En luskuriøs anti-age creme som er rig på anti-oxidanter, der udglatter og opstrammer huden. Den er beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken, og beskytter huden imod både rynker, fine linjer og fugt-tab. Især velegnet til moden hud.

269,00 kr.

Huxley - Essence; Grab Water

En let og fugtgivende essense, der plejer og fugter huden i dybden, samtidig med at den køler og beroliger. Den er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken. Især velegnet til dehydreret hud, men kan med fordel også bruges af kombineret, tør eller normal hud.

299,00 kr.