Isntree

Isntree - Chestnut BHA 2% Clear Liquid


En mild og effektiv eksfolierende toner/peeling, der fjerner døde hudceller, snavs og overskydende sebum på din huds overflade med dens indhold af 2% salicylsyre.

Lager status

Produktet er på lager

229,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild og effektiv eksfolierende toner, der fjerner døde hudceller, snavs og overskydende sebum på din huds overflade med dens indhold af 2% salicylsyre. Yderligere kan toneren trænge dybt ned i dine porer og opløse gammelt sebum, der hjælper med at formindske tilstoppede porer. Toneren har yderligere en sebum(olie)-regulerende effekt, der er særlig kompatibel med fedtet hud. 

Hvis du ikke er vant til at bruge BHA anbefales det at toneren bruges 2-3 gange om ugen. Du kan optrappe bruget efter behov og hudtype.

Chestnut BHA 2% Clear Liquid indeholder salicylsyre og kastanjeskal-ekstrakt, der sammen hjælper med at opløse gammelt sebum og formindske synligheden af store og tilstoppede porer. Kastanjeskal indeholder tannin, som siges at formindske dine porer, reducere sebum og balancere vand-olie niveauet i din hud. Denne toner hjælper med at formindske fedtet hud samt at forebygge tilstoppede porer. Dette gør den nænsomt, uden at ødelægge din hudbarriere, grundet dens indhold af 3 slags hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et molekyle, der kendt for sine fugtgivende egenskaber. Molekylet tiltrækker en høj mængde fugt til huden og hjælper med at formindske tør og dehydreret hud. Derudover har hyaluronsyre udglattende egenskaber.

Efter kontinuerligt brug af Chestnut BHA 2% Clear Liquid vil du opleve at din hud bliver mere glødende og at synligheden af store porer samt fedtet hud formindskes.

Chestnut BHA 2% Clear Liquid er fri for æteriske olier, kunstig parfume, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Isntree - Clear Skin BHA Toner

En toner med BHA (salicylsyre) som formindsker urenheder, store porer og fedtet hud. Samtidig udglatter toneren også din hud så du får en mere ensartet hudtekstur, uden små knopper under huden.

169,00 kr.

Isntree - Clear Skin PHA Sleeping Mask

En eksfolierende sovemaske der giver en mere ensartet hudoverflade og en ungdommelig glød til huden. Sovemasken er baseret på en af de mest milde frugtsyrer, PHA, der nænsomt fjerner døde hudceller og forbedrer hudteksturen.

209,00 kr.

Isntree - Clear Skin AB Peeling Pads

Et 3-i-1 produkt, hvor du både får eksfolierende egenskaber og en dulmende toner/essens i det samme produkt. Denne simple peeling pad vil fjerne døde hudceller samtidig med at tilføre en stor mængde fugt.

219,00 kr.