Neogen

Neogen - Dermalogy Real Ferment Micro Toner


En beroligende toner der vil tilføre din hud en stor mængde fugt og styrke din hudbarriere. Denne toner indeholder hele 90% fermenterede ingredienser, der vil tilføre din hud fugt og næring.

Lager status

Produktet er på lager

229,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En beroligende toner der vil tilføre din hud en stor mængde fugt og styrke din hudbarriere. Denne toner indeholder hele 90% fermenterede ingredienser, der vil tilføre din hud fugt og næring. Samtidig indeholder toneren AHA, BHA, PHA og LHA, der vil fjerne døde hudceller og rense dine porer. 

De naturlige og fermenterede ingredienser vil styrke din hudbarriere og forbedre hudens elasticitet. Samtidig vil de fermenterede ingredienser tilføre fugt og hjælpe med at gøre huden sundere.

AHA, BHA, PHA og LHA vil fjerne døde hudceller og fremme cellefornyelsen. Dette gør at din hud vil fremstå mere ensartet. Samtidig vil ingredienserne rense dine porer og fjerne overskydende sebum (olie), hvilket vil hjælpe med at formindske urenheder.

På ingredienslisten finder du også allantoin og panthenol, der vil virke beroligende og tilføre din hud fugt.

Dermalogy Real Ferment Micro Toner er især velegnet til dig, der ønsker en fugtgivende toner, der samtidig eksfolierer huden.

 

Toneren er fri for kunstig parfume, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Neogen - A-Clear Soothing Pink Eraser

En effektiv spotbehandling der beroliger og formindsker urenheder uden at irritere eller udtørre huden. På ingredienslisten finder du BHA, der vil eksfoliere din hud, rense stoppede porer og formindske urenheder.

149,00 kr.

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Original)

En oliebaseret rens der effektivt renser make-up og skidt af huden. Den indeholder naturlige ingredienser, som papaya ekstrakt, der gør huden mere ensartet og fugtet.

199,00 kr.

Cosrx - Advanced Snail 92 All In One Cream

En creme der giver den smukke glød af sund hud ved hjælp af snegleslim. Cremen er meget nærende og fugtgivende samt blødgørerende. Velegnet til alle hudtyper.

229,00 kr.