Neogen - Pore Refine Toner


En toner som går ind og formindsker store porer og kontrollerer hudens produktion af sebum/olie, så du opnår en balanceret og ren hud.

Lager status

Produktet er på lager

259,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En toner som går ind og formindsker store porer og kontrollerer hudens produktion af sebum/olie, så du opnår en balanceret og ren hud.

Du vil efter kontinuerligt brug af toneren se en formindskelse af dine porer og have en mere ensarter hudoverflade.

Pore Refining Toner renser huden i dybden og fjerner døde hudceller og overskydende skidt, hvilket efterlader huden glat og med mindre synlige porer

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Two In One Poreless Power Liquid

En mild væske, der får dine store porer til at synes mindre. God til alle hudtyper der oplever problemer med synlige porer. Giver en let eksfoliering, og kan anvendes hver dag.

199,00 kr.

Neogen - Pore Refine Serum

En serum som effektivt formindsker store porer og overskydende sebum/olie i huden, og samtidig har en mild eksfolierende effekt, så du kommer af med de døde hudceller, som potientielt kan tilstoppe porerne.

299,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og puds ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

48,00 kr.