Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Mist Toner 100 ml.


En beroligende og fugtgivende toner i en spray flaske, der indeholder kraftfulde antioxidanter, som beskytter huden mod bla. for tidlig aldring og ubalance. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men de alle andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

Lager status

Produktet er på lager

99,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En kølende og meget fugtgivende toner i en spray flaske, der indeholder kraftfulde antioxidanter, som beskytter huden mod, bland andet, for tidlig aldring.

Toneren har også anti-inflammatoriske egenskaber, og er formuleret uden kunstig parfume og farvestoffer. Absorberes hurtigt i huden, hvor den giver næring og fugt.

Kan også bruges over ens makeup i løbet af dagen, for at opfriske huden.

Mist Toner er fri for parfume, parabener, farvestoffer, æteriske olier, silikone, alkohol og sulfater. Er vegansk.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Astrid Lindskov Petersen 18-09-2020

love it!!

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Ikke den mest fugtende toner. Men giver en dejlig glød og føles behagelig. God til små skin packs, og til flere lag

Af: Isabella M 31-07-2020

En tyndere udgave af deres meget kendte essence toner. Den er rigtig lækker, hydrerende og absorberes hurtig. Den er rigtig god sammen med essences toneren til flere lag.

Af: Tenna 16-05-2020

Elsker mists, men her fungerer den bare ikke, den sprøjter meget ujævnt (måske jeg bare har været uheldig). Var derfor nødt til at sprøjte i hænderne og derefter duppe på ansigtet, men til det formål, ønsker jeg en tykkere konsistens.

Af: Stine 03-05-2020

Har brugt denne mist et par uger og er tilfreds med den. Lækkert design, god forstøver og skøn toner, der øjeblikkeligt giver fugt og beroliger huden. Dog synes jeg ikke den fugter helt så meget, som andre mist-toners jeg har prøvet.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Essence Toner 100 ml.

En blandning av essens och toner som är otroligt fuktgivande och näringsrik. Denna produkt innehåller mycket näring och har samtidigt antiinflammatoriska egenskaper.

99,00 kr.

Pyunkang Yul - Mist Toner 200 ml.

En kylande och väldigt fuktgivande toner i en sprayflaska som innehåller kraftfulla antioxidanter som skyddar huden mot bland annat för tidigt åldrande.

149,00 kr.

Pyunkang Yul - Moisture Serum

Ett serum speciellt utvecklad till att ge den optimala fuktbalansen i din hud för att få en hälsosam och balanserad hud. Serumet lugnar och kyler ner medan den ger djup fukt till irriterad, känslig, fet och uttorkad hud.

199,00 kr.