Son & Park - Beauty Water 60 ml.


Et populært produkt som både er en rensevand og skintonic samlet i en. Beauty Water har desuden en mild eksfolierende effekt, så man opnår ungdommelig og glødende hud. God til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

54,00 kr. 43,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et multi-anvendeligt produkt der både kan bruges som rensevand, skintonic og har en mild eksfolierende effekt.

Som et resultat af dens indhold af pilebark og papaya ekstrakt efterlader den huden klar og udglattet, imens at ingredienser som lavendel-og rosevand forsyner med en let fugtgivende effekt.

Beauty Water indeholder også grøn te, der en kraftfuld antioxidant som har anti-inflammatoriske effekter der beroliger huden.

Kan anvendes til at fjerne makeup, opfriske huden i løbet af dagen, som en god base før makeup eller som en mild eksfolierende toner/skintonic.

Beauty Water er fri for kunstig parfume, silikone, parabener og sulfater. 

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Marie Højrup 20-09-2020

Lækker tonic, som ligeledes er god til at fjerne overskydende make-up! En musthave i toilettasken.

Af: Leonora 08-06-2020

Bruger denne som makeupfjerner og det er den virkelig effektiv til

Af: Louise 28-04-2020

Jeg har altid denne med, når jeg sover ude. Den har en god størrelse, der ikke fylder for meget i toilettasken, men er samtidig stor nok til brug flere gange dagligt i en uge. Den er virkelig god til en hurtig rens af huden, når jeg ikke orker den store renseroutine. Den renser godt og føles dejligt forfriskende. Jeg har desuden købt denne i full size også, så jeg nemt kan påfylde den lille størrelse, når jeg løber tør.

Af: Helle 14-04-2019

Lækkert produkt - der er let at snuppe med i tasken på ferie.

Af: Kathrine 17-01-2019

Virkelig mild men effektiv, med en behagelig duft. Man får masser af produkt for pengene. Bruger den som skintonic, og det er rigtig rart, at den også kan bruges på øjnene.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Son & Park - Beauty Water (340 ml.) 20% rabat

Son & Park - Beauty Water (340 ml.)

En multifunktionell produkt som både kan användas som rengöringsvatten eller toner samtidigt som den har en mild exfolierande effekt.

249,00 kr.
199,20 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm (120 ml.) 20% rabat

Heimish - All Clean Balm (120 ml.)

All Clean Balm är en oljerengöring som omedelbart rengör tungt och vattenfast smink samtidigt som den tar bort smuts och orenheter från huden efter en lång dag. Heimish - All Clean Balm är baserad på naturliga ingredienser som till exempel sheasmör och citrus.

169,00 kr.
135,20 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream 30% rabat

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Innehåller 92% filtrerat snigelslem som är en ingrediens som är känd för både sina anti-age egenskaper som jämnar ut rynkor och fina linjer men också för att den snabbt reparerar och helar finnar, akneärr och skador i huden.

179,00 kr.
125,30 kr.