Benton

Benton - Deep Green Tea Cleansing Foam (25 g.)


En fugtgivende og rødmedulmende ansigtsrens, der forebygger irriteret og sensitiv hud i forbindelse med vask af ansigtet. Samtidig forebygges store porer og hudteksturen forbedres med de mildt eksfolierende ingredienser.

Lager status

Produktet er på lager

39,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og rødmedulmende ansigtsrens, der forebygger irriteret hud i forbindelse med vask af ansigtet. Samtidig forebygges store porer og hudteksturen forbedres med de mildt eksfolierende ingredienser.

Renseskummen efterlader din hud med en opfrisket fornemmelse med dens indhold af grøn te fra det populære Boseong område i Sydkorea. Samtidig indeholder renseskummen også fugtgivende og nærende ekstrakter fra botaniske ingredienser.

Renseskummen er specielt udviklet til at forhindre, at huden føles stram og irriteret efter afrensning. Derfor bruges et mildt skummemiddel udvundet fra planter.

 

Rensen er fri for parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol, silikone, parfume og kunstige farvestoffer.

 

25 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Deep Green Tea Toner

En ren og beroligende toner, som indeholder 50% frisk grøn te fra Boseong området i Sydkorea, som er meget kendte for deres grønne teblade af fineste kvalitet.

149,00 kr.

Heimish - All Clean Green Foam

En pH-balanceret rens baseret på grøn te som effektivt fjerner make-up, skidt og overskydende olie fra huden. Med den pH-balancerede rens giver du din hud de optimale betingelser for at bevare en sund pH-værdi, hvilket forbedrer din huds generelle sundhed.

99,00 kr.

Benton - Deep Green Tea Serum

Et fugtgivende og reparerende serum, der formindsker tør hud og rødme. Deep Green Tea Serum tilfører din hud en høj mængde af koncentrerede ingredienser med hele 53% grøn te og 3 forskellige slags hyaluronsyrer.

139,00 kr.