Bestseller

Benton

Benton - Snail Bee High Content Essence


En fugtgivende essens til alle hudtyper som har reparerende, udglattende og anti-age egenskaber. Essensen gør huden glat og formindsker akne-ar, pigmentpletter, fine linjer, rødme og urenheder med dens indhold af bl.a. snegleslim og bigift.

Lager status

Produktet er på lager

239,00 kr. 159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende essens til alle hudtyper som har reparerende, udglattende og anti-age egenskaber. Essensen gør huden glat og formindsker akne-ar, pigmentpletter, fine linjer, rødme og urenheder med dens indhold af bl.a. snegleslim og bigift.

Essensen indeholder også ingredienser som EGF, der sætter gang i cellefornyelsen, så huden kommer til at se yngre ud. EGF formindsker også rynker, fine linjer, pigmentation og akne-ar. Samtidig tilfører EGF en masse fugt, opstrammer huden og giver en blød hud.

Produktet indeholder ikke parfume, parabener, udtørrende alkohol, silikone eller vand. Snail Bee High Content Essence er desuden ikke testet på dyr.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Stine 14-09-2021

Fint produkt der føles lækkert på huden. Trænger hurtigt ind i huden uden at efterlade den fedtet. Jeg har personligt ikke set den store forskel på mine urenheder, men min hud føles hydreret.

Af: Ida 10-04-2021

Super god let og fugtgivende essence. Kan anbefales.

Af: Isabella M 31-07-2020

Den her essens er fantastisk! Den kombinerer to gode ingredienser: snegle slim og bigift. Den har en rigtig dejlig duft og en lækker konsistens som ikke klister. Jeg vender altid tilbage til den her essens.

Af: Malene Vestergaard 10-07-2020

Min go-to essens når min hud blusser op, bliver rød og irriteret eller er dehydreret. Den fugter, trænger hurtigt ind i huden, og giver dejlig glød og et friskt udseende

Af: Didde Falk 08-06-2020

Lækker essense, der hurtigt trækker ind i huden.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Snail Bee High Content Steam Cream

En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnå en mere ensartet og glødende hud. Cremen er især velegnet til normal, tør og moden hud grundet dens kompakte indhold af næring og fugt.

189,00 kr.

Benton - Snail Bee High Content Skin

En toner med et højt indhold af snegleslim og bigift, der hjælper med at hele, fugte og balancere huden. God til alle hudtyper, selv dem med sensitiv eller uren hud.

179,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Serum

En let serum der har et højt indhold af snegle-sekret og bi-gift. Denne serum er fuld af næring og efter brug vil huden føles fugtet og blød.

249,00 kr.