Cosrx

Cosrx - AC Collection Calming Foam Cleanser


En mild men effektiv rens som beroliger huden samtidig med at forebygge og behandle urenheder, hudorme og bumser.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

129,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild men effektiv rens som beroliger huden samtidig med at forebygge og behandle urenheder, hudorme og bumser.

Rensen fjerner døde hudceller og opbygget skidt og olie i huden. Med dens indhold af BHA (salicylsyre) formindsker den rødme og går ind og giver en mere ensartet hudoverflade uden knopper og tilstoppede porer.

Er vegansk. Er fri for kunstig parfume, parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Lasse I 40'erne 10-04-2021

Denne her er et HIT for os med en tendens til lidt urenheder, da den, dag for dag, langsomt udrenser din hud og opløser hudorme før de bliver til bumser eller white heads.

Den indeholder 0,5% salicylsyre som er ingrediensen der renser dine porer i bund og fjerner skidt og døde hudceller (før de når at blokkere dine porer).

Jeg synes ikke at den udtørrer, men selv om du har tør kombi hud med tendens til knopper eller hudorme, så vil den også virke for dig - bare sørg for at mærke efter om du har brug for en fugtighedscreme bagefter (som jeg egentlig vil anbefale til alle for at undgå at støv og skidt flyver ind i dine porer i løbet af dagen). 5 ud af 5 stjerner!

Min hudtype er kombi-olieret og jeg synes stadig godt at man kan tilføje et par dråber (ikke meget mere) af enten mandelic acid (prøv Wishtrends toner med 5% mandelic acid)) eller salicylsyre (prøv Isntree - Clear Skin BHA Toner med 1% salicylsyre) for at få de sidste urenheder fjernet, men denne cleanser giver dig en rigtig god rens som gør din hud klar til resten af din rutine.

Der er masser af acids derude, men salicylsyre (BHA syre) er bare noget af det bedste til at opløse hudorme/knopper og derved forebygge urenheder.
Mandelic acid gør lidt det samme, men er mildere.

Af: Malene Elm 23-08-2020

Helt klart 5 stjerner. Jeg er helt vild med denne meget milde og lækre cleanser.
Jeg elsker at rense min hud og føler virkelig den gør godt for min hud, samt fjerner alt snavs. Den skal jeg helt sikkert blive ved med at bruge, den er helt fantastisk

Af: Christine 12-05-2019

Har brugt denne rens i ca. 2 måneder nu kombineret med Cosrx One Step Original Clear Pad og Mizon All In One Snail Repair Cream. Indtil videre oplever jeg en forbedring af min tørre, men akne-prægede hud, og kan ikke vurdere, om det er grundet et bestemt produkt eller kombinationen af dem - derfor får den ikke 6 stjerner i denne omgang. Denne rens fjerner effektivt overskydende fedt og efterlader min hud ren og tør, men ikke udtørret. Vil helt klart købe igen!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - AC Collection Calming Liquid Intensive

Den perfekte løsning til dig, som er angrebet af urenheder, akne og en overproduktion af olie/fedtet hud.

199,00 kr.

Cosrx - AC Collection Calming Liquid Mild

En mild og beroligende toner som hjælper med at bekæmpe urenheder og fedtet hud samtidig med at balancere huden og reparere den.

219,00 kr.

Cosrx - AC Collection Blemish Spot Clearing Serum

En reparerende og beroligende serum som er udviklet specielt til meget sensitiv-og uren hud. Denne serum vil hjælpe dig med at formindske urenheder og rødme i huden samtidig med at styrke din hud.

249,00 kr.