Bestseller

Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid


En effektiv eksfoliering med ingrediensen BHA der formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og en ujævn hudtekstur. 

Lager status

Produktet er på lager

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv eksfoliering med ingrediensen BHA der formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og en ujævn hudtekstur. 

BHA Blackhead Power Liquid fra Cosrx indeholder 4% BHA (Bark Water Betaine Salicylate) som udglatter hudteksturen og penetrerer dybt ned i porerne hvor den udrenser skidt og gammel olie. Samtidig vil den også dulme akne og rødme. På ingredienslisten finder man også hyaluronsyre, hvilket er en fugtgivende ingrediens der vil forebygge at din hud bliver tør efter eksfoliering. 

Eksfolieringen kan bruges af alle hudtyper, men dig med enten uren hud, store porer eller fedtet hud vil se den mest synlige forskel. 

Efter kontinuerligt brug af BHA Blackhead Power Liquid vil du opleve at din hud bliver glattere og har en mere ensartet hudtone. På de dage hvor du anvender produktet skal du undlade at anvende andre produkter med høje koncentrationer af AHA, BHA, retinol eller vitamin C.

Eksfolieringen er fri for parfume, parabener, alkohol og silikone. Samtidig er den også vegansk og er ikke testet på dyr.

Du bør starte langsomt op med produktet, og gradvist forøge brugen. Derfor vil det være optimalt at bruge eksfolieringen 1 gang ugentligt i starten, og derefter øge bruget gradvist op til 2-3 gange om ugen.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Dorthe 18-10-2020

God og mild eksfoliering. Ikke helt så effektiv som “almindelig” salicylsyre, men stadig effektiv og til gengæld noget mildere mod huden, hvilket gør at den kan bruges oftere og ikke irriterer eller udtørrer huden

Af: Julie 18-09-2020

Købte denne på grund af de mange gode anmeldelser, men den gør desværre ikke rigtig noget for min hud. Den er til gengæld nem at fordele og tørrer ikke huden ud.

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Jeg elsker denne her. Den har hjulpet så meget på min urene hud og black/White Heads og min tekstur på huden. Jeg bruger den 3 gange om ugen og den irritere ikke og udtørre ikke huden. Fantastisk holy grail produkt

Af: Katinka 25-08-2020

Bruger denne fantastiske eksfoliering én gang om ugen. Den er fin også til sensitiv hud. Der er produkt til næsten ét år!

Af: Dorthe Hindborg 11-08-2020

Virkelig god, har altid haft urenheder nu og da, og den her har virkelig hjulpet - bruger den ca 2 x ugl, så den holder virkelig længe
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - One Step Original Clear Pad

En toner och exfolierande pad i en och samma produkt. I varje burk finns det 70 bomullspads som redan har blötlagts i en lösning som tränger djupt in i porerna för att rensa bort överflödig olja och ta bort döda hudceller.

189,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Innehåller 92% filtrerat snigelslem som är en ingrediens som är känd för både sina anti-age egenskaper som jämnar ut rynkor och fina linjer men också för att den snabbt reparerar och helar finnar, akneärr och skador i huden.

179,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

En mild och lätt ansiktsrengöring som tar bort både smink och orenheter från huden. Med sitt låga pH-värde hjälper rengöringen till att bibehålla det optimala pH-värdet i huden och skyddar huden från yttre irritation.

114,00 kr.