Cosrx

Cosrx - Cica Creamy Foam Cleanser


En effektiv og skånsom vandbaseret rens, der fjerner overskydende makeup og sebum (olie), uden at være udtørrende for din hud.

Lager status

Produktet er på lager

84,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv og skønsomt vandbaseret rens, der fjerner overskydende makeup og sebum (olie), uden at være udtørrende for din hud. Denne rens er baseret på Centella Asiatica, der er beroligende og plejende for din hud samt behandler hudirritation, rødme og blussende hud. 

Cica Creamy Foam Cleanser er en vandbaseret rens fra Cosrx’ CICA CLEAR-linje. Denne linje fra Cosrx er baseret på CICA, også kendt som Centella Asiatica, der fokuserer på at reparere, pleje og berolige din hud. Rensen er formuleret på 7 forskellige Centella Asiatica, der er kendt for at beskytte huden og behandler hudirritation. Den har også også anti-inflammatoriske egenskaber og derfor bruges Centella Asiatica ofte til behandling af irriteret, uren, sensitiv eller blussende hud.

Denne rens har en let skummede tekstur og efterlader huden frisk og ren.

Denne milde vandrens er specielt formuleret til dig med udsat, uren eller rødmosset hud. 

Cica Creamy Foam Cleanser er fri for parfume, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

75 ml. 

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Lee Jørgensen 26-04-2022

Har brugt denne rens i nogle uger og det er virkelig en, som gør noget godt for min hud. Har kombineret hud med tendens til ekstra uren/fedtet hud i T-zonen og havde virkelig udfordring inden jeg tog denne i brug. Virkningen efter brug er tydelig. Min hud renses i dybden og fjerner rester af makeup mm. Konsistensen er enorm lækker og den forbygger udfordringerne i T-zonen. Bestemt er produkt som jeg vil anbefale.

Af: Stinna Rode-Jepsen 06-01-2022

Super lækker cleanser. Udover at have en dejlig neutral duft, så efterlader den huden dejlig ren og gennemfugtet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker, bumser og urenheder, akne ar, ujævn hudtekstur, pigmentpletter og uens hudtone samt genoprettelse af elas

Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

En all-round essens, der med dens indhold af 96 % snegleslim, forsyner din hud med intens fugt og glød. Den kan reparere alt fra tørre områder, til bumser og fine linjer. Det perfekte valg til alle hudtyper.

199,00 kr.

Cosrx - Advanced Snail Mucin Gel Cleanser

En fugtgivende og mild gel-rens, baseret på en høj koncentration af reparerende snegleslim. Denne rens vil fjerne make-up og skidt fra huden, uden at fjerne hudens naturlige fugt.

209,00 kr.

Cosrx - Advanced Snail Hydrogel Eye Patch

En fugtgivende øjenmaske, der formindsker fine linjer og mørke rander. Disse øjenmasker fra Cosrx vil med deres indhold af snegleslim og niacinamid, formindske aldringstegn, tilføre fugt og give en friskere udstråling. 

239,00 kr.