d'Alba

d’Alba - Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser


En vandbaseret rens der er specielt udviklet til dig med tendens til store porer, urenheder eller fedtet hud. Den dybderenser dine porer, så du opnår en glattere og mere ensartet hud og samtidig forebygger urenheder og hudorme.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En vandbaseret rens der er specielt udviklet til dig med tendens til store porer, urenheder og fedtet/kombineret hud. Rensen er mild og er ikke udtørrende, så efter brug står du tilbage med en blød hud.

Den dybderenser dine porer, så du opnår en glattere og mere ensartet hud og samtidig forebygger urenheder og hudorme. Rensen indeholder en effektiv blanding af AHA og BHA der forebygger at huden bliver fedtet og tilstopper porerne.

Med rensens indhold af hvid trøffel forebygger den rynker og fine linjer samtidig med at give en ungdommelig glød og afhjælpe pigmentpletter.

Er fri for kunstig parfume, parabener, udtørrende sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

300 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Jane Kirk 10-04-2021

En mild og dejlig rense gel som ikke skummer alt for meget. Huden efterlades ren og blød. Huden efterlades ikke stram som nogle andre rens godt kan gøre

Af: Isabella 29-09-2020

fantastisk

Af: Anette 27-04-2020

Jeg elsker den skønne gelé, som sammen med vand renser min hud grundigt. Især når jeg skal tage makeup af. Jeg har kombineret hud, og har endelig fundet en serie produkter, som passer til min hud og min pengepung.

Den er meget drøj i brug.

Af: Meriam A 04-07-2019

5/5 stjerner herfra.
Godt nok står der, at den er til moden hud, men jeg har som 21årig været så glad for den! Har brugt den i kort tid men har kunne mærke en kolossal forskel.
Jeg lider af moderat akne og har fra naturens side større pore end de fleste på min alder, hvilket betyder at min hud har nemmere ved at gå i udbrud end andres fordi skidt og snavs bedre kan trænge i gennem.
Denne ansigtsrens har virkelig hjulet på mine inflamerede udbrud. Min teori er at det må være fordi den er pH-afbalanceret og derfor bevarer hudens naturlige pH mens den renser for skidt og snavs. Mit ansigt føles hverken stramt eller tørt efter brug, men renhedsfølelsen er der stadig. Jeg kan virkelig anbefale denne cleanser til unge kvinder med moderate akne der har inflameret hud og udbrud. Når man døjer med dårlig hud har man tendens til at ty til alt for hårde midler når der gælder hudpleje. Min erfaring siger mig at det kun gør det værre. Hold jer til noget som er mildt men godt, det tror jeg er vejen frem til en ren og fin hud☺️

Af: Ane 15-02-2019

Er super glad for at dermaspace har hentet dette brand til dk. Bruger både denne rens, toner og creme i min k-beauty rutine, og hele serien har hjulpet på både hyper pigmentering og hormonel acne.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.

d’Alba - Peptide No-Sebum Balancing Toner

En toner/skin-tonic der er specielt udviklet til dig med tendens til store porer, urenheder og fedtet hud. Den dybderenser dine porer, så du opnår en glattere og mere ensartet hud og samtidig forebygger urenheder og hudorme. Toneren indeholder luksuriøse ingredienser som perleekstrakt og italiensk hvid trøffel ekstrakt.

189,00 kr.

d’Alba - Peptide No-Sebum Repair Cream

En lækker og effektiv creme der er specielt udviklet til modne kvinder med tendens til urenheder og fedtet hud.

249,00 kr.