Frudia

Frudia - Green Grape Pore Control Cream (10 g.)


En effektiv creme fra Frudia, der med 81% ekstrakt fra grønne vindruer hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

Lager status

Produktet er på lager

59,00 kr. 47,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv hudcreme fra Frudia der med 81% ekstrakt fra grønne vindruer hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

Denne hudcreme indeholder hele 81% ekstrakt fra grønne vindruer, som hjælper med at stabilisere balancen mellem olie og fugt i huden, således at fugtbalancen genoprettes og huden fremstår mindre fedtet. Indholdet af Panthenol har både anti-inflammatoriske og helende effekt på huden og tilfører desuden fugtgivende egenskaber.

Yderligere finder du Vitamin E på ingredienslisten, som tilfører fugt til din hud samtidig er nærende og efterlader din hud med en ungdommelig glød. 

Hudcremen er særligt kompatibel til fedtet og kombineret hud, der ønsker synligt mindre porer samt en mere stabiliseret fugtbalance.

Green Grape Pore Control Cream er fri for parabener, sulfater og alkohol.

 

10 g.  

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Joyful Time Essence Mask - Snail

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Snail

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med snegleslim har en lang række af gode fordele som fx. anti-age effekt, fugtgivende effekt og formindskelse af urenheder, pigmentpletter og rødme.

12,00 kr.
Frudia - Pomegranate Honey 3in1 Lip Balm 20% rabat

Frudia - Pomegranate Honey 3in1 Lip Balm

En fugtgivende og nærende læbepomade til at hindre sprukne og tørre læber. Denne læbepomade fra Frudia er en 3-i-1 læbepomade, hvilket betyder, at den virker som en læbepomade, en lip tint samt giver en sund og 'plump' effekt.

79,00 kr.
63,20 kr.
Frudia - Citrus Brightening Cream (10 g.) 20% rabat

Frudia - Citrus Brightening Cream (10 g.)

En effektiv creme, der udjævner hudtonen og formindsker akne-ar og pigmentpletter. Denne creme indeholder 61% mandarinskræl ekstrakt, der er rig på C-vitamin.

59,00 kr.
47,20 kr.