GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0
Bestseller

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, som solskader og akne-ar, og er velegnet til alle hudtyper. Den "originale" sneglecreme.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Normal

✓ Tør

✓ Fedtet

✓ Kombineret

✓ Moden

✓ Sensitiv

 

Produktet er

En must-have, for alle der vil have et anmelderrost produkt, der kan det hele.

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for både sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer, men også fordi at den hurtigt reparerer og heler bumser, akne-ar og skader på huden.

Cremen indeholder også ingredienser der virker cellefornyende, så huden får et friskt og glødende udseende. Udover det indeholder cremen også peptider og EGF der hhv. øger kollagen produktionen, virker opstrammende og stimulerer cellefornyelsen.

Cremen har en let konsistens, så kan både bruges som creme alene, eller under din normale dag-eller natcreme, hvis din hud har brug for endnu mere fugt.

Indeholder hverken parbener eller kunstige parfume- og farvestoffer, så den er også velegnet til sensitiv hud. 

Denne creme er kendt mange steder som den "originale" sneglecreme. 

 

75 ml.

 

Kan hjælpe på

✓ Tør hud

✓ Rødme

✓ Dehydreret hud

✓ Fine linjer og rynker

✓ Bumser og urenheder

✓ Store porer

✓ Akne ar

✓ Ujævn hudtekstur

✓ Pigmentpletter og uens hudtone

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (Skintonic)

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme ➞ All In One Snail Repair Cream

10. Solcreme

 

Ingredienser

Snail Secretion Filtrate, Water, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Cetearyl Olivate, Betula Platyphylla Japonica Juice, Carbomer, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, Portulaca Oleracea (Green Purslane) Extract, Sorbitan Olivate, Caprylyl Glyocol, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Vegetable Oil, Dimethicone, Sodium Polyacrylate, Stearic Acid, Adenosine, Tropolone, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Propylene Glycol, Ethanol, Disodium EDTA, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Sodium Hyaluronate, Achillea Millefolium (Common Yarrow) Extract, Arnica Montana (Arnica) Flower Extract, Artemisia Absinthium (Mugwort) Extract, Gentiana Lutea (Yellow Gentian) Root Extract, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Polysorbate 20, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Beta-Glucan, Copper Tripeptide-1, rh-Oligopeptide-1 (EGF), Palmitoyl Pentapeptide-4 (Matrixyl).

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af Mizon - All In One Snail Repair Cream

Af: Ida Stampe 17-07-2019

Har anbefalet den her til alle mine veninder for wow har aldrigg prøvet noget lignende. Den bedste creme jeg nogensinde har prøvet uden tvivl. Har hjulpet mig meget med pigmenteringer/mærker fra akne. Og så giver den en fantastisk blød hud. :-)

Af: Christine 12-05-2019

Denne creme er drøj i brug og efterlader min hud super blød. Det eneste minus er, at jeg godt kunne bruge lidt mere fugt.

Af: Louise 03-12-2018

FANTASTISK produkt! Har hjulpet på både urenheder, som pludselig var gået helt amok, og på mine akne-ar fra teenage-årene. Kan KLART anbefales!! <3

Af: Simona 05-10-2018

De fleste vil nok holde sig langt væk fra cremer, hvor der står den indeholder snegleslim, MEN det er faktisk et fantastisk produkt! Den indeholder rigtig lækre ingredienser, som efterlader huden blød og fugtet. Den er en sikker vinder, hvis man vil forsøge sig ad med koreansk kosmetik :)

Af: Nina 01-10-2018

Har brugt denne creme i takt med min akne behandling. Den er super effektiv mod akne ar og kan klart anbefales. Også er den også drøj i brug ????

Af: Tina T. 22-09-2018

Denne creme er virkelig god! Siden denne creme har jeg fået blødt og glat hud. Den har virket rigtig godt på min røre hud. Kan klart anbefales!

Af: Emilie E 04-09-2018

Virkelig god creme som fugter min hud uden at gøre den mere fedtet. Den giver min hud et flot glow uden at den ser fedtet ud. Den bliver hurtigt abosoberet og efterlader ikke huden fedtet eller sticky efter, som jeg ellers tit oplever med cremer. Den er meget drøj og man skal derfor ikke bruge så meget, hvilket kun er et plus, da den så holder i lang tid. Overall meget tilfreds!

Af: Lotte 21-08-2018

Min hud føles nu fugtig og let hver morgen, frem for andre cremer der før har føles fedtede.

Af: Hanne 18-08-2018

Har brugt denne creme, for at få ar og pigment forandringer væk. GENIAL! Jeg har fået en fin og glat hud igen. Et musthave til enhver hud :)

Af: Sarah M. 18-08-2018

ALLE burde prøve denne creme! Har redet min hud fra urenheder og min tørre hud. Vil prøve serummen næste gang den skulle vist være super

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

159,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der fugter og udglatter rynker og fine linjer. Velegnet til alle aldre og hudtyper.

129,00 kr.
Bestseller
Benton - Snail Bee High Content Essence Tilbud

Benton - Snail Bee High Content Essence

En lækker essens, der passer til alle hudtyper, som giver huden et glat og ensartet udseende, grundet dens indhold af bla. snegleslim og bigift.

239,00 kr.
159,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev