Mizon

Mizon - Snail Repair Intensive Essence


En fugtgivende og reparerende essens med hele 86% snegleslim. Grundet det høje indhold af snegleslim har essensen gode helende, nærende og anti-age egenskaber.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og reparerende essens med hele 86% snegleslim. Grundet det høje indhold af snegleslim har essensen gode helende, nærende og anti-age egenskaber.

Snail Repair Intensive Essence vil derfor sætte turbo på din hudplejerutine ved at tilføre en kompakt mængde af superstjerne-ingredienser til din hud som sammen opstrammer og gør hudtonen mere ensartet.

Essensen kan hjælpe på aldringstegn, pigmentpletter, akne-ar, urenheder, store porer og rødme. Udover vil essensen også tilføre fugt til huden, sådan at tør og livløs hud hurtigt får en synlig glød.

Snail Repair Intensive Essence er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, sulfater, farvestoffer og udtørrende alkohol.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Malene Oldenborg 01-06-2021

Rigtig glad for produktet. Bruger den sammen med andre produkter fra samme serie ????

Af: Mette H 22-04-2021

En dejlig essens!!
Efter rens og toner kommer jeg denne essens på, og ligesom de andre Mizon snail repair produkter har den en meget positiv effekt på min 46 årige sensivtive/kombinations hud.
Den trænger hurtigt ind og efterlader huden ren, ikke fedtet.
Med en dejlig opstrammende effekt

Af: Anne-Marie 11-04-2021

Helt vildt effektiv essens, som både hjælper på urenheder, tørhed og manglende glød i huden,- også på tør tør vinterhud.

Af: Apollonia 11-04-2021

Er blevet rigtigt glad for denne her essens. Den tørrer hurtigt ind i huden og beroliger så man får en mere pæn og jævn hud.

Af: Marianne Dissing Kragh 10-04-2021

Er blevet super, glad for denne essence. Har prøvet flere af produkterne fra snail-serien og synes de er rigtig gide til at fugte min hud. Har en dejlig konsistens, der hurtigt absorberes og giver skøn følelse i huden.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.
Bestseller
 Mizon - Black Snail All In One Cream forebygger aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud

Mizon - Black Snail All In One Cream

En lækker og nærende creme der er baseret på hele 90% snegleslim. Denne lækre creme med anti-age egenskaber kan både forebygge aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud.

199,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Toner

Mizon - Snail Repair Intensive Toner

En multi-funktionel toner/skintonic med hele 30% snegleslim. Grundet dens høje indhold af snegleslim er den både fugtgivende, reparerende og opstrammende.

159,00 kr.