Some By Mi - Snail Truecica Miracle Repair Serum


En helende, opstrammende og reparerende serum baseret på Some By Mi’s egen Snail Truecica™ teknik.

Lager status

Produktet er på lager

239,00 kr.

excl. moms
Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En helende, opstrammende og reparerende serum baseret på Some By Mi’s egen Snail Truecica™ teknik.

Denne serum er baseret på mange effektive og naturlige ingredienser som snegleslim, grøn te ekstrakt, lakridsrod ekstrakt, bladmynte ekstrakt og centella. Disse ingredienser arbejder sammen for at fugte huden, tilføre næring og formindske eventuelle alderstegn og rødme. Udover det har mange af disse ingredienser en anti-inflammatorisk effekt, hvilket betyder, at denne serum er effektiv til at formindske urenheder og akne.

Med det høje indhold af niacinamid og snegleslim har serummen en god anti-age effekt og kan samtidig hjælpe med at formindske pigmentpletter, solskader og akne-ar.

Efter brug af Snail Truecica Miracle Repair Serum vil din hud føles gennemfugtet og blød, samtidig med at den har en synlig glød.

 

Indeholder ikke parfume.

 50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

159,00 kr.
Bestseller
Benton - Snail Bee High Content Essence Tilbud

Benton - Snail Bee High Content Essence

En fugtgivende essens til alle hudtyper som har reparerende, udglattende og anti-age egenskaber. Essensen gør huden glat og formindsker akne-ar, pigmentpletter, fine linjer, rødme og urenheder med dens indhold af bla. snegleslim og bigift.

239,00 kr.
159,00 kr.
Bestseller
Mizon - Black Snail All In One Cream

Mizon - Black Snail All In One Cream

En lækker og nærende creme der er baseret på hele 90% snegleslim. Denne lækre creme med anti-age egenskaber kan både forebygge aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud.

199,00 kr.