Some By Mi

Some By Mi - Truecica Mineral 100 Calming Sun Cream SPF50 PA++++


En let solcreme som er lavet specielt til sensitiv, fedtet og uren hud. Med solcremens indhold af Tea Tree olie og Centella Asiatica bekæmper den urenheder imens at den yder en komplet beskyttelse imod solen.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let solcreme som er lavet specielt til irriteret, fedtet og uren hud. Med solcremens indhold af Tea Tree olie og Centella Asiatica, også kendt som tigergræs, har den anti-bakterielle egenskaber der effektiv bekæmper urenheder imens at den har en høj solfaktor og yder en komplet beskyttelse imod solen.

Den lette konsistens gør, at den hurtigt absorberes af huden og ikke efterlader en hvid overflade på huden.

Truecica Mineral 100 Calming Sun Cream er perfekt til dig som døjer med uren hud og vil have en solcreme med god beskyttelse.

Truecica Mineral 100 Calming Sun Cream er fri for kunstig parfume, silikone, parabener, udtørrende alkohol og sulfater.

 

50 ml.

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme. 

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler. 

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Alexander 10-04-2021

Den her solcreme er så let og lækker, plus den dufter skønt af citrus. Anbefaler jævnligt til alle der vil have nallerne i en billig mineralsk solcreme, uden at gå på kompromis med solfaktoren.

Af: Carla 07-04-2021

Elsker denne. Er næsten igennem den første flaske og det er helt sikkert et produkt jeg kunne finde på at købe igen. Har fedtet kombi-hud og den holder min hud matteret i løbet af dagen.

Af: Anna H 02-04-2021

Absolut fantastisk solcreme. Er allerede på min nummer 2 flaske og jeg vil blive ved at købe den. Den tilstopper slet ikke porrer og giver mig ikke akne - hvilket tit er et problem med solcreme for mig. Den har en dejlig konsistens og er drøj i brug. Den hydrerer ikke min hud, hvilket er lige præcist det jeg leder efter i en solcreme.

Af: Julie 02-04-2021

Døjede med rimeligt fedtet hud inden jeg prøvede den. Mine andre produkter, som rens og pleje havde forbedret min meget fedtede hud, men da jeg skiftede til Some By Mi's, var det lige sidste trin der gjorde at den er i bedre balance. Eneste lille minus er, at den godt kan fnuldre lidt hvis man massere lidt for meget.

Af: Laura 09-03-2021

Jeg synes, det er en lækker solcreme. Især til irriteret og fedtet hud. Den beroliger huden uden hverken at fedte eller udtørre huden.
Den hvide "film" forsvinder ret hurtigt, men efterlader en ret flot glans!
Til gengæld laver den lidt fnuller i ansigtet, hvis man smører den for meget ind, og ekstra meget hvis man vil have mere end et lag på.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50.  Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E

129,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

En serum der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage! Hovedingredienserne er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en fugtet og ren hud med færre urenheder.

179,00 kr.