Aromatica

Aromatica - Lively SuperBarrier™ Hyaluronic Acid Toner


En toner baseret på hyaluronsyre, som er en ingrediens der tiltrækker sin egen vægt i vand x 1000. Dette gør at den tilfører en dyb og langtidsholdbar fugt til huden som dermed får optimeret sin vand-balance.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

129,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En toner baseret på hyaluronsyre, som er en ingrediens der tiltrækker sin egen vægt i vand x 1000. Dette gør at den tilfører en dyb og langtidsholdbar fugt til huden som dermed får optimeret sin vand-balance.

Lively SuperBarrier™ Hyaluronic Acid Toner er baseret på 5 forskellige slags hyaluronsyre, som rammer hver sit hudlag. Dette gør at alle hudlag bliver fugtet, helt fra hudens overflade til de dybe hudlag.

På ingredienslisten finder man bla. også Pro-Vitamin B5, madecassoside og ceramide. Dette er ingredienser som forstærker hudens naturlige fugt-barriere, giver en strålende og ungdommelig glød samtidig med at formindske irriteret og sensitiv hud.

Til trods for den meget fugtgivende formular efterladere toneren ikke en fedtet eller klistret overflade.

Toneren er vegansk og indeholder ikke parfume, sulfater, silikone, parabener eller konseveringsmidler.

 

200 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Cirkeline 10-04-2021

Super godt fugtboost til tør hud. Den har hjulpet med at genopbygge min barriere efter en periode med for hårde produkter.

Af: Ieva 22-02-2021

Lidt mærkelig og tyk, serum-agtig konsistens, men giver rigeligt med fugt og er helt sikkert fin til meget tør hud, fedter og klistrer ikke. Duften er dog ikke tiltalende, men heldigvis ret svag og forsvinder hurtigt. Alt i alt en fin serum til prisen, men med så mange produkter der allerede indeholder hyaluronsyre, ville jeg vælge noget andet en anden gang :)

Af: Isabella 29-09-2020

super god

Af: Larysa 17-07-2020

Super toner, perfekt til tør hud!

Af: Michella Maria Rask Lynbech 18-04-2020

Fantastisk toner!
Masser af fugt og trænger dejligt ind i huden uden at være fedtet på nogle måder.
Jeg har meget tør og sensitiv hud og den kan helt klart anbefales!????
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Perfect Cream

Mizon - Snail Repair Perfect Cream

En luksuriøs og nærende creme som er en tykkere og mere fugtgivende udgave af den populære All In One Snail Repair Cream.

199,00 kr.

Pyunkang Yul - ATO Lotion Blue Label

En mild bodylotion som giver fugt og glød til huden. ATO Lotion kan både bruges til voksne, børn og babyer grundet dens rene og naturlige ingredienser.

129,00 kr.