Benton

Benton - Fermentation Essence (20 ml.)


En let og hurtigt absorberende essens med et højt indhold af fermenterede ingredienser. Efter kontinuerligt brug, vil man kunne se en udglatning af fine linjer, og denne essens er god til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

49,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let og hurtigt absorberende essens med et højt indhold af fermenterede ingredienser. Dette er ingredienser hvor molekylestørrelsen er formindsket, sådan at de kan trænge dybere ned i huden og virke mere effektivt.

Efter at have brugt denne essens, vil din hud være fugtet og mere elastisk, så du opnår en hud, som ser yngre ud.

Er vegansk.

Fri for parfume, parabener, æteriske olier, udtørrende alkohol, sulfater og silikone. 

 

20 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

iUNIK - Centella Bubble Cleansing Foam

En pH-balancerende rens der forebygger urenheder, rødme og irritation. Rensen vil skånsom afrense din hud for sebum(olie) og skidt med dens bløde skum der ikke udtørrer huden.

139,00 kr.

Mizon - Niacinamide Smoothing Body Lotion

En kropslotion udviklet i et eksklusivt samarbejde mellem Derma Space og Mizon. Af den grund er Derma Space den eneste forhandler af dette produkt i Danmark. Denne kropslotion er revitaliserende og fuld af effektive ingredienser, som både har en helende, farveudjævnende og teksturudglattende effekt på din hud.

169,00 kr.

Pyunkang Yul - Calming Low pH Foaming Cleanser

En beroligende og mild skumrens, der fjerner skidt og snavs uden at udtørre huden, da denne skumrens har en pH-værdi på 5.5, hvilket er den værdi din hud har.

109,00 kr.