Etude House

Etude House - Sunprise Mild Watery Light SPF50 PA+++


En mild og ikke-fedtende solcreme som er 100% mineralbaseret. Solcremen har en meget let og tynd konsistens, som hurtigt absorberes og forebygger tør hud.

Lager status

Produktet er på lager

139,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild og ikke-fedtende solcreme som er 100% mineralbaseret. Solcremen har en meget let og tynd konsistens, som hurtigt absorberes og forebygger tør hud. Denne solcreme efterlader ikke en hvid hinde på huden og er derfor god under din make-up samt vil ikke sidde fast i skægget for mænd.  

Ud over at indeholde faktor 50 samt PA+++ kan du på ingredienslisten også finde Aloe Vera, Centella Asiatica og Hyaluronsyre. Disse ingredienser vil tilføre en let-optagelig fugt og samtidig berolige rødme og irritation.

Den lette tekstur på solcremen gør at du ikke vil føle at din hud tilstoppes eller fedter hurtigt til. Solcremen efterlader din hud med en let og naturlig glød.

Solcremen er fri for parabener, udtørrende alkohol, æteriske olier og sulfater.

 

50 g

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Snail

Sheet-masken med snegleslim har et væld af gode egenskaber. Den fugter, har en anti-age effekt samt formindsker pigmentpletter, akne ar og rødme. Udover dette giver den elastisk og blød hud.

14,00 kr.

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask #White Flowers

En fugtgivende sheet-maske baseret på forskellige blomster ekstrakter og niacinamid. Denne maske vil tilføre antioxidanter og næring til din hud. Giver dig en ungdommelig glød efter brug.

14,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelige solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.