Tony Moly

Tony Moly - The Chok Chok Green Tea Watery Cream


En let gel-creme, hvis hovedingrediens er en special udvalgt variant af fermenteret koreansk grøn te. Cremen beskytter huden imod for tidlig aldring, og samtidig gør hudtonen mere ensartet. Velegnet til alle hudtyper, men især fedtet og kombineret hud vil få gavn af denne creme.

Lager status

Produktet er på lager

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let gel-creme hvor hovedingrediens er en special udvalgt variant af fermenteret koreansk grøn te.

Med teens høje indhold af antioxidanter beskytter den huden mod for tidlig aldring og gør hudtonen mere ensartet. Samtidig sørger den for at opretholde et godt fugtniveu i huden i mens at den også giver huden en sund glød.

Cremen absorberes hurtigt og fedter ikke, derfor også ideel til dem med tendens til fedtet og olieret hud.

På ingredienslisten finder man bla. citronfrøolie, der har antibakterielle egenskaber og efterlader huden med en beroligende og behagelig følelse.

The Chok Chok Green Tea Watery Cream er fri for kunstig parfume, parabener, sulfater og udtørrende alkohol.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mette Dupont 10-04-2021

Den er virkelig god til fedte hud.
Dufter skønt.

Af: Rebekka 17-10-2020

Denne creme er en game-changer for min fedtede/kombi hud! Førhen havde jeg problemer med at min hud altid føltes fedtet selvom jeg lige have gennemført min renserutine, men efter jeg er begyndt at anvende denne er min hud blevet 'normal'. Min hud bliver slet ikke så fedtet i løbet af dagen som før og det er sgu helt fantastisk for mig. Desuden synes jeg at mine urenheder er blevet mindre og de som kommer forsvinder hurtigere end før. \ (•◡•) /
Selve konsistensen er en lidt tyk-gel-creme, der smelter på huden under påførelse og hurtigt trænger ind i huden. Duften er mild af grøn the, som forsvinder efter den er absorberet.
Det eneste minus jeg oplever ved denne creme er at den ikke er fugtgivende nok på dage hvor min hud hælder mere til den kombinerede side, eller efter en mere grundig rens, hvor min hud kan være tørre end normalt. På disse dage bruger jeg enten en anden creme eller kommer to lag af denne creme på.

Af: Astrid Lindskov Petersen 18-09-2020

<3 <3

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Lækker creme, drøj, dufter fantastisk, og let. Har brugt den hver dag hele sommeren.

Af: Emma 27-04-2020

Denne her creme er så god til fedtet hud! Den suger så fint ind i huden og har aldrig oplevet at den udløste akne, som jeg ellers oplever tit med de tykkere cremer. Og 63 % fermenteret grøn te? :D Jeg er fan!
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Green Tea

Grøn te giver en fugtgivende effekt og indeholder en stor mængde antioxidanter som hjælper med at holde huden sund og ungdommelig.

13,00 kr.

Benton - Deep Green Tea Toner

En ren og beroligende toner som indeholder 50% frisk grøn te fra Boseong området i Sydkorea, som er meget kendte for deres grønne teblade af fineste kvalitet.

149,00 kr.

Innisfree - Green Tea Cleansing Foam

En mild og fugtgivende renseskum med et højt indhold af grøn te fra Jeju øen, som er rig på aminosyrer og mineraler.

119,00 kr.