Pigmentforandringer

(287 produkter)

Når huden har været udsat for meget sol, eller man går igennem perioder med hormonsvingninger, som f.eks. graviditet, kan pigmentforandringer dannes.
For at komme pigmentforandringer til livs, findes der mange gode produkter, der lysner diner pigmentforandringer og giver dig din flotte, ensartede hud tilbage.

Se alle vores effektive produkter til pigmentforandringer nedenfor

Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Dr. Ceuracle - Royal Vita Propolis 33 Cream

En fugtgivende og nærende creme der indeholder propolis og niacinamid, der giver huden en flot glød og mere ensartet overflade.

299,00 kr.

Dr. Ceuracle - Royal Vita Propolis 33 Ampoule

En fugtgivende serum der indeholder propolis og niacinamid, der giver huden en flot glød og mere jævn hudtone

259,00 kr.

Dr. Ceuracle - Pro Balance Night Enzyme Wash

En enzymrens som mildt eksfolierer huden, med kulpulver og probiotiske ingredienser der forfiner hudteksturen.

259,00 kr.

Abib - Mild Acidic Foam Cleanser

En mild skumrens, der har et pH-niveau magen til vores egen huds. Dette betyder, at rensen ikke er udtørrende efter brug og skåner vores hud og hudbarrieren.

119,00 kr.

Abib - Acne Foam Cleanser Heartleaf Foam

En skumrens udviklet til at behande bumser og uren hud. Denne rens fra Abib behandler også rødme pg tilstoppede porer samtidig med, at rensen har en helende og beroligende effekt på huden.

129,00 kr.

Abib - Gummy Sheet Mask Madecassoside Sticker

En sheetmaske, der tilfører din hud en masse fugt og næring og derfor efterlader den med en fornyet glød.

29,00 kr.

AXIS-Y - The Mini Glow Set

Et mini sæt, der indeholder populære produkter fra AXIS-Y i mini-udgaver. Gavesættet indeholder 4 produkter, som vil give din hud en fornyet og ungdommelig glød!

109,00 kr.

Some By Mi - Propolis B5 Glow Barrier Calming Toner

Et overflødighedshorn af hud-elskende ingredienser der udglatter tekstur, udjævner hudtonen, forebygger rødme og samtidig styrker din hudbarriere.

199,00 kr.

Hanskin - Vitamin C Glow Serum

En effektiv vitamin C serum der målrettet bekæmper pigmentering, ujævn hudtone og fine linjer, med en blanding af vitamin C og niacinamid.

299,00 kr.

SKIN1004 - Madagascar Centella Poremizing Fresh Ampoule

En fugtgivende serum, der med sit indhold af Centella og BHA vil formindske store porer, samtidig med at efterlade huden blød og glødende.

229,00 kr.

SKIN1004 - Madagascar Centella Poremizing Clear Toner

En fugtgivende og mildt eksfolierende toner, der reducerer synligheden af store porer og har sebum-regulerende egenskaber.

199,00 kr.

One Thing - Tangerine Serum

En multifunktionel serum, der både plejer huden, tilfører antioxidanter og behandler pigmentpletter, akne-ar og solskader. Serummen vil også forebygge aldringstegn og fine linjer.

139,00 kr.

One Thing - Niacinamide 10%

En effektiv og hudtoneudjævnende toner, der kun indeholder 4 ingredienser. Udover at være fugtgivende, behandler toneren også bumser, fine linjer, porer samt pigmentpletter.

179,00 kr.

One Thing - Houttuynia Cordata Extract (150ml.)

En effektiv og fugtgivende toner, der kun indeholder 3 ingredienser. Udover at være en fugtgivende, helende og plejende har den også anti-inflammatoriske egenskaber.

149,00 kr.

One Thing - Centella Moisturizing Sunscreen SPF50+ PA++++

En mineralsolcreme og dagcreme i samme produkt. Solcremen vil beskytte din hud mod skadelige UV-stråler samt har plejende og beroligende egenskaber på din hud.

179,00 kr.

Kaine - Vita Drop Serum

En vitaminserum som har en udjævnende effekt på pigmentpletter, solskader og akne-ar. Derudover har denne serum også en forebyggende effekt på aldringstegn.

169,00 kr.

Kaine - Vegan Collagen Youth Cream

En plejende anti-age creme der har udglattende egenskaber, som tilfører en masse fugt til din hud. Cremen efterlader din hud velfugtet, giver en ungdommelig glød samtidig med at den reducerer synligheden af dine fine linjer, aldringstegn og pigmentpletter.

179,00 kr.

Kaine - Chaga Collagen Charging Serum

En utrolig fugtgivende og udglattende serum, der vil behandle tør og dehydreret hud. Serummet vil behandle fine linje og efterlader din hud med en ungdommelig glød.

169,00 kr.

Millford - AC Triple Acid Toner

En eksfolierende toner udviklet til dig, som har tendens til bumser, hudorme og tilstoppede porer. Denne toner kan behandle bumser, fjerne døde hudceller og formindske store porer.

229,00 kr.

Millford - AC Clarifying Foam Cleanser

En dybt rensende skumrens, som effektivt fjerner bakterier fra hudens overflade og samtidig er udviklet til at dulme bumser.

149,00 kr.

23 Years Old - Bakuchiol A Ampoule

En fugtgivende anti-age serum, der behandler fine linjer og pigmentpletter. Denne serum har også forebyggende effekt på aldringstegn og efterlader huden med en ungdommelig glød.

189,00 kr.

23 Years Old - Bakuchiol A Cream

En fugtgivende anti-age creme, der formindsker tør hud og samtidig behandler fine linjer og rynker. Denne creme tilfører din hud en masse fugt og har en beroligende effekt på huden.

Ikke på lager
249,00 kr.

Purito - Hydrop Sweet Gel Mask

En ansigtsmaske der er rig på næring og fugtgivende ingredienser, som vil efterlade din hud med en ungdommelig glød. Denne ansigtsmaske behandler og forebygger tør samt dehydreret hud.

219,00 kr.

Purito - Bentolin Pore Clay Mask

En porerbehandlende og sebum-regulerende ansigtsmaske, der formindsker tilstoppede porere og behandler fedtet hud. Ansigtsmasken har eksfolierende egenskaber, der over tid kan hjælpe med at give en mere ensartet hudtone.

219,00 kr.

Some By Mi - Truecica Aqua Calming Suncream SPF50+ PA++++

169,00 kr.

Pyunkang Yul - Black Tea Boosting Serum

En linjeudglattende og fugtgivende serum, der behandler fine linjer. Denne serum fra Pyunkang Yul efterlader din hud med en ungdommelig glød.

299,00 kr.

THE LAB by Blanc Doux - Green Flavonoid™ 2.5 Solution

En plejende og nærende toner, der beroliger en irriteret og sensitiv hud. Toneren efterlader huden blød og fugtmættet med en sund glød uden at gøre huden fedt.

179,00 kr.

Mary&May - Lemon Niacinamide Glow Wash Off Pack

En dybderensende lermaske, der effektiv behandler pigmentpletter, akne-ar og solskader. Ved kontinuerligt brug af masken kan den udjævne hudteksturen og efterlade huden med en fornyet glød.

199,00 kr.

Pyunkang Yul - Black Tea Deep Infusion Toner

En dybt fugtgivende og fugtmættende toner, der har helende og beroligende effekt på din hud. Denne toner fra Pyunkang Yul behandler ujævn hudtekstur, dehydreret hud og synligheden af fine linjer.

269,00 kr.

AXIS-Y - Mask Now Glow Later Duo Set

Et sæt med 2 af AXIS-Y populære ansigtsmasker. Disse to masker hjælper med at behandle pigmentpletter, akne-ar, solskader, store porer og rødme.

199,00 kr.

Skal vi hjælpe dig med at sammensætte de rigtige hudpleje produkter til at formindske dine pigmentforandringer, så send os en mail.

Din hud ville også elske, hvis du tilmelder dig vores sheet-maske abonnement. Så får du 7-8 kvalitets sheet-masker tilsendt hver måned. Prisen er 139 kr. inkl. fragt, og der er ingen binding på abonnementet. I denne boks får du også sheet-masker, som vil formindske pigmentforandringer. Læs mere her.

Pigmentforandringer kan opstå af mange ting. Oftest opstår pigmentforandringer som en konsekvens af mange fødselsdage og solbadning uden solcreme. Dog kan pigmentforandringer også opstå hormonelt. Solen er nemlig den synder, som bidrager mest til, at du får fine linjer, slap hud og pigmentforandringer. Langsomt, men kontinuerligt, vil solens stråler nedbryde din huds naturlige elasticitet og bidrage til pigmentforandringer. Derfor kan du forebygge det meste af dine aldringstegn og pigmentforandringer ved at bruge en solcreme med SPF 30-50 hver morgen. Heldigvis bliver der nu udviklet solcremer af meget høj kvalitet, der føles som en let dagcreme. Derfor er det ikke besværligt eller en fedtet affære, at forebygge sine pigmentpletter.

Du har nok oplevet, at det kan være utroligt svært at behandle pigmentforandringer. Vores bedste råd til at forebygge pigmentforandringer er, som skrevet før, ved at bruge solcreme med faktor 50 året rundt. Samtidig er produkter med Vitamin C også effektive til at behandle pigmentforandringer. Vi har lavet kategorier, hvor du kan finde alle produkter med en specifik ingrediens. I kategorien med Vitamin C kan du finde effektive produkter til at behandle pigmentforandringer og uens hudtone. Vitamin C er en kraftfuld ingrediens, som vil gå ind og formindske hudens pigmentforandringer ved at lysne allerede eksisterende pigmentpletter og derudover formindske yderligere dannelse af pigmentforandringer. 

Derudover er ingrediensen AHA også god til at forebygge og formindske pigmentforandringer og pigmentpletter. 

AHA er en frugtsyre, som arbejder på hudens overflade, hvor den har en eksfolierende effekt. AHA har en lang række egenskaber. Mest kendt er AHA for at gøre hud-overfladen mindre ujævn, mindske pigmentpletter/pigmentforandringer/akne-ar og behandle urenheder. Samtidig giver den også huden en ‘glow’, fordi den fjerner døde hudceller. Helt essentielt, så giver eksfoliering med AHA en glattere hudtekstur og mindre synlige pigmentpletter og pigmentforandringer. Derfor kan produkter med AHA være gode at bruge, hvis du oplever pigmentforandringer og pigmentpletter. Et af vores mest solgte produkter med AHA er denne eksfoliering, som vil forebygge og formindske pigmentpletter: Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid