Beauty of Joseon

Beauty of Joseon - Glow Deep Serum: Rice + Arbutin


Et anti-pigmentation serum, der vil udjævne din hudtone og give dig en naturlig glød. Dette serum vil med dets indhold af risvand og Arbutin behandle pigmentpletter, akne-ar og solskader samt dulme rødme og irritation.

Lager status

Produktet er på lager

159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et anti-pigmentation serum, der vil udjævne din hudtone og give dig en naturlig glød. Dette serum vil med dets indhold af risvand og Arbutin behandle pigmentpletter, akne-ar og solskader samt dulme rødme og irritation.

Glow Deep Serum: Rice + Arbutin indeholder 68 % risvand samt 2 % Arbutin. Ris er en ingrediens, som indeholder en høj koncentration af aminosyrer og Vitamin E, der tilfører fugt og glød til din hud. Yderligere er det blevet dokumenteret, at ris har en anti-inflammatorisk virkning på huden, som formindsker rødme og irritation. Arbutin har lysne egenskaber, som behandler pigmentpletter, solskader og akne-ar og dermed gør hudtonen mere ensartet. Samtidig har Arbutin også antioxidante egenskaber, som forebygger huden mod tidlig aldring.

Ydermere indeholder produktet både glycerin og et korn-kompleks bestående af sojabønner-, byg-, ris-, hvedefrø-ekstrakter. Glycerin er en ingrediens, som bevarer fugten på din hud og holder dit fugtniveau stabilt. Glycerin er blødgørende og forebygger mod tør hud og fugtmangel. Indholdet af korn-komplekset tilfører fugt til din hud og blødgør samt nærer huden.

Efter kontinuerligt brug af Glow Deep Serum, vil du opleve, at din hud får mere glød, en ensartet hudtone samt bliver mere fugtmættet. 

Glow Deep Serum er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

Er cruelty-free og vegansk.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mathilde Pedersen 18-04-2022

ELSKER at bruge denne serum om morgenen - den efterlader min hud med den smukkeste glød.

Af: Amelia 14-04-2022

Man kan bare ikke gå galt med serums fra Beauty of Joseon (og generelt bare alle deres produkter<3). Den her bruger jeg når min hud er irriteret og den hjælper. Efterlader huden men en smuk glød

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Beauty of Joseon - Radiance Cleansing Balm

En effektiv rensebalm, der nemt fjerner makeup, solcreme, overskydende sebum (olie) og snavs uden at irritere eller udtørre huden.

189,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelige solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker, bumser og urenheder, akne ar, ujævn hudtekstur, pigmentpletter og uens hudtone samt genoprettelse af elas

Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

En all-round essens, der med dens indhold af 96 % snegleslim forsyner din hud med intens fugt og glød. Den kan reparere alt fra tørre områder til akne og fine linjer. Det perfekte valg til alle hudtyper.

199,00 kr.